Neeilinis Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos sezonas

Sportas

Klaipėdos Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos vadovai konstatuoja, kad 2018-2019 m. sezonas šiai įstaigai buvo neeilinis – visos jos rinktinės pateko į Lietuvos moksleivių krepšinio lygos finalinius etapus, keturi mokyklos treneriai ir visas būrys auklėtinių buvo pakviesti į Lietuvos jaunimo rinktines. O Lietuvos krepšinio federacija jai patikėjo organizuoti tris Lietuvos moksleivių krepšinio lygos finalinius etapus.

Mokyklos U16 merginų ir vaikinų komandos atstovavo Klaipėdos miestui Lietuvos jaunučių ir sporto vilčių žaidynėse, kur merginos, vadovaujamos Ramunės Kumpienės, iškovojo čempionių o vaikinai, vadovaujami Mindaugo Mockaus, – vicečempionų titulus. Pavasarį Lietuvos moksleivių krepšinio lygos finaliniame etape, kuris buvo organizuotas Klaipėdoje, padedamos savų sirgalių, abi šios komandos iškovojo čempionų vardus.

Vyriausių – U18 ir U17 – Lietuvos moksleivių krepšinio čempionato grupėse, mokyklos komandos, treniruojamos Audriaus Mineikio ir Gyčio Krugelevičiaus, tik finalinėse rungtynėse nusileido Vilniaus krepšinio mokyklos komandoms ir iškovojo sidabro medalius.

U15 (treneris Mindaugas Bugys) ir  U13 (treneris Albertas Vilimas) komandos pateko į stipriausių šalies komandų ketveriukes.

U14 merginų komanda, treniruojama Dianos Anužienės, iškovojo pirmą vietą Lietuvos moksleivių krepšinio lygos čempionate ir tapo čempionėmis savo amžiaus grupėje. Nuo jų daug neatsiliko vaikinai, kuriuos treniruoja Virgilijus Zakrys. Jie po atkaklios kovos mažajame finale 72:71 įveikė Kauno krepšinio mokyklos „Žalgiris“ komandą ir iškovojo bronzos medalius.

Mergaičių ir berniukų U12 komandos finalinius etapus žaidė padedami namų sienų. Vaikinai treniruojami, V. Stanišausko, po atkaklios kovos mažajame finale nusileido varžovams iš Kauno ir tenkinosi iškovota 4 vieta taro 58 komandų, o merginos, treniruojamos Dianos Anužienės, parodė stiprų charakterį bei atsitiesusios po nesėkmės pusfinalyje kovoje dėl bronzos šventė pergalę.

O mokyklos komanda, sudaryta iš 2008 m. gimusių vaikinų ir 2007 m. gimusių merginų, vadovaujama Viliaus Stanišausko, dalyvavo projekte „Jr. NBA 2019″, kur įveikę visus varžovus iškovojo čempionų žiedus.

2 Comments

  1. Lukas

    Nu cia tai tiesa apie gyti???

    Reply
  2. Linas

    Gycio Krugilevicio vadovaujama komanda??Toks treneris tik pievas sienaut tegali….o ne vaikus mokint….

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Siūloma didinti Klaipėdos sporto įstaigų paslaugų kainas

Pagal galiojančius įkainius Klaipėdos savivaldybės sporto mokymo įstaigos už teikiamas atlygintinas paslaugas šiais metais tiksi gauti 61,8 tūkst. eurų pajamų. ...
2023-11-16
Skaityti daugiau

Svarbu, Švietimas

Nuo rugsėjo brangs Klaipėdos darželinukų maitinimas ir sporto būreliai

Klaipėdos miesto taryba priėmė sprendimus, pagal kuriuos nuo naujų mokslo metų padidės mokesčiai už maitinimą darželiuose ir už keturių biudžetinių ...
2022-07-21
Skaityti daugiau

Svarbu, Švietimas

Nesusipratimas: nelanko treniruočių, bet už jas turi mokėti

Vaikas jau kurį laiką nelanko krepšinio treniruočių, tačiau už jas susimokėti mokykla vis tiek reikalauja, teigia mama. Tuo metu krepšinio ...
2022-05-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This