Nuomos ir „Mini“ kabrioletus

Transportas

Bendrovė „CityBee“ skelbia savo automobilių parką papildžiusi 20 naujų „Mini“ kabrioletų, kurių dalį bus galima išsinuomoti ir Klaipėdoje. Tai yra pirmas kartas, kai „CityBee“ savo klientams pasiūlė vairuoti šios markės kabrioletus.

Pasak bendrovės vadovo Luko Ylos, nors Lietuvoje vasaros tapo ypač tinkamos kabrioletams vairuoti, mūsų šalies gyventojai yra priversti galvoti ir apie žiemą. Būtent dėl šaltojo metų laiko dažnas automobilio pirkėjas, matyt, nutaria būti praktiškas ir neįsigyti kabrioleto, nors vasarą jo, galbūt, ir labai nori.

„Anksčiau kabrioletas buvo prabangos ženklas, rodantis, kad žmogus galėjo sau leisti įsigyti ne tik įprastą automobilį, bet ir kabrioletą, o dalijimosi ekonomika trina tokią socialinę atskirtį. Dabar kiekvienas gali mėgautis važiavimu kabrioletu šiltą vasaros dieną“, – pranešime spaudai cituojamas „CityBee“ vadovas.

Tai, kad žmonės Lietuvoje tikrai mėgsta vairuoti kabrioletus, anot pašnekovo, rodo ankstesnė bendrovės patirtis. Iki šiol ji siūlė „Fiat 500“ kabrioletus. Šie vasaros laikotarpiu būdavo vieni paklausiausių „CityBee“ parko automobilių.

Naujieji „Mini“ kabrioletai, turintys automatinę pavarų dėžę, pasirodė ir Vilniuje bei Kaune. Pasak „CityBee“ atstovų, jų pasiskirstymą ir buvimo vietą nulems vartotojai, kurie vasarą keliauja dažniau ir toliau.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Kibernetiniai nusikaltėliai pasisavino dalies „CityBee“ klientų informaciją

Bendrovė „CityBee“ pranešė, jog pirmadienio popietę paaiškėjo, kad kibernetiniai nusikaltėliai forume paskelbė apie 110 tūkst. Lietuvoje registruotų „CityBee“ klientų informaciją. ...
2021-02-15
Skaityti daugiau

Verslas

„CityBee“ pradeda teikti greitųjų siuntų pristatymo paslaugą

Transporto dalijimosi bendrovė „CityBee“ paskelbė Klaipėdoje, Vilniuje ir Kaune pradedanti teikti siuntų ir prekių pristatymo tą pačią dieną paslaugą „CityBee Delivery“. ...
2020-04-03
Skaityti daugiau

Transportas

„CityBee“ elektriniai paspirtukai atriedėjo ir į pajūrį

„CityBee“ praneša, kad penktadienį Klaipėdoje ir Palangoje pradėjo teikti el. paspirtukų dalijimosi paslaugą. Iš viso šiuose miestuose šiltuoju metų laikotarpiu ...
2019-08-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This