Studentų darbai gali gauti premijas

Švietimas

Klaipėdos miesto savivaldybė yra įsteigusi 15 premijų studentams, parengusiems miestui aktualius ir pritaikomuosius darbus. Penkios tokios premijos skiriamos konkrečiai Klaipėdos universitetui (KU).

2019 m. KU studentų premijoms yra numatyta skirti 2892 eurų. Pirminė darbų atranka turi būti atlikta pagal nustatytą KU vidaus tvarką. Klaipėdos miesto savivaldybės administracijai vertinimui gali būti pateikta ne daugiau kaip 20 darbų iš įvairių mokslų studijų sričių.

Kitų Klaipėdos aukštųjų mokyklų absolventams įsteigta 10 piniginių premijų.  Šiais metais tokioms premijoms yra numatyta 5000 Eur. Pirminė darbų atranka turi būti atlikta aukštosiose mokyklose pagal nustatytas aukštųjų mokyklų vidaus tvarkas. Klaipėdos miesto savivaldybės administracijai vertinimui gali būti pateikta ne daugiau kaip 5 apginti darbai su rekomendacijomis premijoms gauti iš kiekvienos aukštosios mokyklos.

Mokyklos savo absolventų darbus turi pateikti Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Informavimo ir e. paslaugų skyriui, adresas Liepų g. 11, 116 kab., Klaipėda. Darbai priimami nuo birželio 17 d. iki birželio 28 d. (imtinai) pirmadieniais – ketvirtadieniais nuo 8.00 val. iki 17.00 val., penktadieniais – nuo 8.00 val. iki 15:45 val., pietų pertrauka 12–12.45 val.

Informaciją teikia Klaipėdos miesto savivaldybės Jaunimo reikalų koordinatorė Aistė Andruškevičiūtė, tel. (8 46) 39 60 64, mob. 8 684 95428, el. paštas aiste.andruskeviciute@klaipeda.lt.

1 Comment

  1. Universitetas palengva žlugs

    Talentingi įdomūs gabūs pabėga, tiesiog emigruoja… Ir su gerais specialistais tas pats. Na pvz geras architektas neterš savo vardo dėl pseudoprojektų užsakymo ir Otkatų dalybų su anais …. Todėl turime ir turėsime labai daug broko mieste….

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Klaipėdos universitete - tradicinė vydūniška konferencija

Kaip ir kiekvieną pavasarį, Klaipėdos universiteto (KU) Sveikatos mokslų fakultetas kartu su Vydūno draugija rengia konferenciją „Į sveiką gyvenseną ir ...
2024-03-21
Skaityti daugiau

Sportas

Kviečia teikti paraiškas sportininko premijai gauti

Klaipėdos miesto savivaldybės administracija kviečia teikti paraiškas perspektyvaus Klaipėdos miesto sportininko premijai gauti 2024 metams. Paraiškas gali teikti teisės aktų ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Švietimas

„Vėtrungės“ gimnazijoje - unikali paroda

Minint Pasaulinę žemės dieną, trečiadienį Klaipėdos „Vėtrungės“ gimnazijoje pristatyta Klaipėdos universiteto (KU) Jūros tyrimų instituto parengta paroda „Pažintis su nematoma ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This