Andrius Mamontovas koncertuos Klaipėdos piliavietėje

Kultūra

Rugpjūčio 2 d. Klaipėdos pilies aikštėje vyks Andriaus Mamontovo koncertas, kurio metu dainininkas atliks ir pačius naujausius savo kūrinius, ir didžiausius visų laikų hitus bei dainas iš „kūrybinių stalčiukų”.

„Šią vasarą nusprendžiau pasirinkti pamirštas dainas, kurių jau seniai negrojau. Savo pakankamai didelį archyvą norisi „išnešti” į koncertinę sceną”, – pranešime spaudai cituojamas A. Mamontovas.

Atlikėjui būsimo renginio vieta žadina smalsumą.

„Koncerto vieta svarbi ne tik dėl grožio ar geros akustikos. Nuo jos priklauso viso koncerto nuotaika. Todėl koncertas Klaipėdos pilies aikštėje atrodo ypatingai intriguojantis. Tai visiems žinoma vieta, bet tuo pačiu – nauja koncertinė vieta“, – mintimis dalinosi A. Mamontovas.

Programoje kartu su A. Mamontovu gros du jo bendražygiai Romas Rainys ir Tomas Andrijauskas. Taip pat renginio metu savo akustinę programą pristatys Kazimieras Likša. Jo pasirodymo metu susipins akustinių gitarų bei pianino garsai, kuriuos apjungs paties K. Likšos vokalas ir tekstai.

Kazimieras savo muzikinį kelią pradėjo lygiai prieš 10 metų, kai vos baigęs mokslus buvo pakviestas „apšildyti“ Andriaus Mamontovo „1000 koncertų ture“. Prieš dvejus metus pradėjęs solinę karjerą ir jau pristatęs debiutinį albumą, daugumai gerbėjų iki tol vaikinas buvo žinomas kaip buvusios muzikinės grupės „Karma“ vokalistas ir dainų autorius

Pats A. Mamontovas džiaugiasi turėdamas galimybę surengti koncertą Klaipėdoje ir kviečia kartu su juo švęsti 767-ąjį Klaipėdos gimtadienį miesto pilies aikštėje.

„Mano mieli klaipėdiečiai, sveikinu jus su puikiu gimtadieniu! Linkiu atstatyti viską, kas yra sugriauta, ir pastatyti ką nors naujo. Klaipėda man visada būdavo miestas koncertų, kurių aš laukdavau. Dar grupės „Foje” laikais Klaipėdą laikydavau „Foje fanų miestu”. Geri prisiminimai iš senų laikų, man visada sugrįžta artėjant link uostamiesčio. Visada laukiu to ypatingo santykio, kurį jaučiu koncertuodamas klaipėdiečiams. Laukiu, kol susitiksime Klaipėdos gimtadienio šventėje rugpjūčio 2 d. Iki pasimatymo!“, – teigia A. Mamontovas.

Vietos šio koncerto metu bus sėdimos, todėl bilietų kiekis ribotas.

1 Comment

  1. Bobulė

    Prašome neviršyti garso! Ir nešaudyti fejerverkų, nes labai teršia aplinką ta sena atsibodusi atgyvena. Kodėl selui leidžia daryti nusižengimus vasaros estradoje? Tiesa jis susimoka 16 € baudą!
    Kuršių nerijoje tik gyvo garso koncertai, gražu, nes gamtos paveldo ir gyvenamojoje vietovėje kitaip ir negali būti, bet Budulių norams išsipildyti niekas pas mus neužkerta kelio, čia mano kiemas, čia bumsai ir viskas ?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Klaipėdos meras: „Esu stabdis pinigų taškymui ir kreiviems projektams“ 

Pirmus savo darbo metus apžvelgęs uostamiesčio meras Arvydas Vaitkus teigia, jog pajuto, kad ši kėdė nėra pati minkščiausia, bet labai prasminga. ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Miestas

Vėl ieškos ES pinigų didžiajam pilies bokštui įveiklinti

Klaipėdos savivaldybė jau antrą kartą teikia paraišką Europos  Sąjungos (ES) struktūrinių fondų finansinei paramai gauti. Šįkart – projektui „Klaipėdos pilies ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Piliavietės grįžimas miestui: istorija jau siekia pusšimtį metų

Vienas iš ryškiausių sovietmečio urbanistinių Klaipėdos pokyčių – miesto gimimo vieta, kurioje iki XVIII a. pabaigos stovėjo pilis, tapo uždara ...
2024-04-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This