Protestu siekė atkreipti dėmesį į padėti Poilsio parke

Miestas

Ketvirtadienio rytą prie Klaipėdos savivaldybės, prieš prasidedant miesto Tarybos posėdžiui, buvo surengta pilietinė akcija „Už Poilsio parko medžių išsaugojimą, gyvą, žalią Klaipėdą”.

Ją surengė Asociacijos „Klaipėdos žalieji “pirmininkė Liudvika Kuzminčiūtė bei į Klaipėdą trumpam grįžusi Vokietijoje šiuo metu gyvenanti Visuomeninio judėjimo „Klaipėdieti! Atgaivink savo miesto parką“ vadovė Jolanta Norkienė-Kokkalis.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Moterų nuomone, šiame parke yra neatsakingai išduodami leidimai atrakcionams, niokojama miško paklotė, darkomi medžiai. Anot protestavusiųjų, iš parko sporto aikštelių iki vidurnakčio sklinda triukšmas, parke nuolat keliamas chaosas.

1 Comment

  1. Emilis

    Šaunuoliai.Piliečių veiklumas gamtos niokojimo atveju yra nepakankamas.Norėtume,kad veiklūs žmonės daugiau dirbtu su masinėmis žiniasklaidos priemonėmis,kad daugiau žmonių sužinotu apie skelbiamas akcijas ir išmoktu tinkamai pareikšti savo nuomonę ir parodytu valią. Skelbtis FACEBOOK’E ne išeitis,..

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Arvydas Vaitkus - medkirtys!*

„Prieš ką kovoja Klaipėdos miesto valdžia? Ko labiausiai nekenčia? Istorinio ikisovietinio paveldo. Medžių. Gyventojų. Šiandienos renginys – susidorojimas su Donelaičio ...
2024-03-12
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Kelio į Šiaurės ragą projektiniams pasiūlymams - ne patys maloniausi epitetai

Ketvirtadienio vakarą surengto viešo į Šiaurės ragą vedančios Danės gatvės atkarpos projektinių pasiūlymų pristatymo metu jo autoriai turėjo išgirsti nemažai ...
2024-01-26
Skaityti daugiau

ELTA

Lietuvoje planuojamam tarptautiniam šviesolaidžio tinklo projektui – aštri visuomenės kritika

Švedijos kompanija „Eastern Light“ planuoja naują tarptautinį projektą – šviesolaidiniu tinklu sujungti pagrindinius duomenų ir ryšio centrus Šiaurės Europoje. Jūrinio ...
2024-01-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This