Keisis Respublikinės Klaipėdos ligoninės vadovas

Sveikata

Sveikatos apsaugos ministerija pranešė, kad Respublikinės Klaipėdos ligoninės direktoriaus konkursą laimėjo Darius Steponkus.

D. Steponkus studijavo biomedicinos mokslų studijas Kauno medicinos akademijoje, stažavosi Vokietijoje. Yra dirbęs Klaipėdos raudonojo kryžiaus ligoninėje, o šiuo metu eina vyriausio gydytojo pareigas Šilutės ligoninėje.

Konkurso laimėtojas yra buvęs Lietuvos gydytojų vadovų sąjungos Tarybos pirmininku, o 2013 metais buvo išrinktas geriausiu gydymo įstaigų vadovu Lietuvoje. Darius Steponkus dažnai dalyvauja medicinos srities konferencijose ir mokymuose, taip pat yra aktyvus visuomeninėje veikloje. Jam 2012 metais suteiktas nusipelniusio Lietuvos sveikatos apsaugos darbuotojo vardas.

Anot ministerijos, artimiausiu metu bus išsiųstos reikiamos užklausos į specialiąsias tarnybas. Tik gavus informaciją, patvirtinančią jo patikimumą eiti įstaigos vadovo pareigas, Darius Steponkus bus paskirtas vadovauti Respublikinei Klaipėdos ligoninei.

Dabartinis Klaipėdos Respublikinės ligoninės vadovas Romaldas Sakalauskas šias pareigas eina nuo 2000 metų.

2 Comments

  1. Lina

    Šilutskij,tuo viskas pasakyta.

    Reply
  2. Aidas b

    Isplove pinigus sakalauskas ir tiek kai state ligonine

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Savivaldybės įstaigose - kosminio kolapso požymiai*

Kolapsas – tai toks mažas gyvūnėlis, kuris sukelia kraujagyslių nepakankamumą, suryja jų tonusą ir kraujo masę. Ir sukelia įvairius reiškinius ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Seniūnaitei atsirūgo bandymas atnaujinti bylą prieš buvusį darbdavį

Brožynų seniūnaitė Irena Gailiutė nesėkmingai bandė atnaujinti dar 2022 metais pralaimėtą bylą dėl jos atleidimo iš Respublikinės Klaipėdos ligoninės. Vietoje ...
2024-02-22
Skaityti daugiau

Sveikata

Mirė Daiva Grigutienė

Respublikinė Klaipėdos ligoninė praneša, jog netikėtai mirė šios įstaigos Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus vyresnioji slaugytoja Daiva Grigutienė. Jai buvo ...
2024-01-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This