„Muzikuojančiame kelte“ – žinomi veidai

Kultūra

„Čilinam“-  tai trijų smagių vyrukų kolektyvas, kurio pagrindinis tikslas – kad klausytojai ir žiūrovai iš jų koncertų išeitų laimingi.

Kai trys pašėlę žinomi pramogų pasaulio veidai scenoje dainuoja, šoka, pokštauja, trykšta energija, ir visa tai – tik gyvai, abejingų nelieka. Nuo gausos gerbėjų lūžtančios salės įrodė, kad atlikėjų humoras – kiekvieno skoniui.

„Lietuviai turi gerą humoro jausmą, ir jeigu publikos nepasiseka prajuokinti, artistas gali kaltinti tik save“, –  teigė humoristinio šou narys, aktorius Ramūnas Rudokas, kartu su dainininku Stano bei aktoriumi Mariumi Jampolskiu liepos 6 d. 20.30 val. pakviesiantys į žaismingą pasirodymą „Muzikuojančiame kelte“.

„Vieta kelte unikali tuo, kad žiūrovas, jeigu jau ateina – išplaukiam į marias, ir jis nebeturi pasirinkimo, per bortą nešoks, vienintelis dalykas, ką gali daryti, tai džiaugtis, linksmintis kartu su artistais, muzikantais. Bendra pakili nuotaika apima visus ir būna labai linksma”, – šmaikštavo šios smagios trijulės narys M. Jampolskis.

„Mes atliekame pačias populiariausias lietuviškas ir užsienietiškas dainas, tačiau ne šiaip jas perdainuojame, o pateikiame jas visiškai kitaip – su savitu humoro, lengvos ironijos prieskoniu. Tarp atliekamų dainų taip pat turime ką smagaus nuveikti ir papasakoti, todėl liūdna tikrai nebūna. Būtent tokį mūsų pasirodymą – smagų, gaivų ir vasarišką – išvys ir „Muzikuojančio kelto“ lankytojai“, – teigė trečiasis grupės narys, dainų kūrėjas, atlikėjas ir prodiuseris Stano.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Birutė ir Anželika Petrikytės pristato naują Stano dainą

Legendinė scenos primadona palangiškė Birutė Petrikytė ir jos dukra Andželika publikai pristato karantino metu gimusią dainą „Amžina“, kuriai muziką ir ...
2021-02-27
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Regionas

Kuršių marias skrodė kurėnai ir optimistai

Savaitgalį Kuršių mariose lenktyniavo jauniausi buriuotojai ir seniausi laivai.
2020-06-08
Skaityti daugiau

Kultūra

Festivalį atidarys su "Auksinėmis dainomis"

Birželio 16-ąją festivalį „Muzikuojantis keltas” atidarys Irūna ir Marius. Šis po pertraukos į sceną grįžęs duetas  šįkart pakvies pasiklausyti „Auksinių ...
2018-05-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This