„Okinavos” sportininkams – Europos čempionato medaliai

Fotoreportažai, Sportas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Čekijoje vykusio Europos jaunučių, jaunių ir jaunimo kyokushin karate čempionato metu keturi iš šešių jame dalyvavusių Klaipėdos sporto klubo „Okinava” sportininkų tapo Europos vicečempionais ir prizininkais.

Rūta Vaicekauskaitė iškovojo Europos jaunių Kata (technikos demonstravimas) bronzos medalį. Pirmose trijose atrankinėse kovose ji nugalėjo varžoves iš Ukrainos, Ispanijos ir Danijos. Pusfinalio kovoje ji susitiko su varžove iš Vengrijos, tačiau teisėjų sprendimu 4:1 pergalė buvo skirta varžovei, kuri ir tapo varžybų čempione.

Matas Sasnauskas iškovojo Europos jaunių Kata sidabro medalį. Pirmose dvejose atrankinėse kovose jis nugalėjo varžovus iš Lenkijos ir Vengrijos, pusfinalio kovoje nugalėjo sportininką iš Ukrainos, tačiau finalinėje kovoje nusileido kitam ukrainiečiui.

Jaunučių Kata kategorijoje pirmą kartą Europos čempionate debiutavo Enrikas Puceta. Nors Enrikas parodė labai aukštą technikos lygį, tačiau teisėjai pergalę atidavė varžovui iš Ukrainos.

Kornelija Jankantaitė iškovojo Europos jaunių kumite (kovos) sidabro medalį. Ji pirmąsias dvi kovas laimėjo ankščiau laiko. Finaline klaipėdietė susitiko su varžove iš Vengrijos. Kova vyko apylygiai, tačiau Kornelija paskutinę kovos sekundę praleido tašką, dėl kurio pergalė atiteko varžovei.

Edvinas Kolmogorovas šiose varžybose atstovavo Lietuvą dvejose rungtyse. Pirmojoje Kata rungtyje jau atrankinėje kovoje teisėjų sprendimu pergalė atiteko Vengrijos sportininkui. Antrojoje kumite rungtyje Edvinas Kolmogorovas iškovojo Europos jaunimo kumite sidabro medalį. Jis atrankinėje kovoje nugalėjo varžovą iš Vokietijos, pusfinalyje nugalėjo Ukrainos sportininką, tačiau finale nusileido varžovui iš Gruzijos.

Taip pat vyko Moterų absoliučios svorio kategorijos čempionatas, kuriame savo jėgas išbandė Rima Lisinskaitė, tačiau jau pirmojoje kovoje ji pralaimėjo praėjusių metų Europos čempionei Andrea Merca.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”90534,90535,90536,90537,90538,90539″ img_size=”gallery”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Okinaviečiai iškovojo 16 medalių

Kėdainiuose vykusiame Lietuvos čempionate 660 jaunųjų dalyvių iš 38 šalies kyokushin karate klubų siekė nugalėtojų titulų. Norint tapti nugalėtoju teko ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Sportas

Jaunieji okinaviečiai džiaugiasi medalių gausa

Sekmadienį Kėdainių arenoje įvyko Lietuvos kyokushin karate vaikų kata čempionatas. Jame technikos demonstravimo įgūdžius rodė daugiau  kaip š 350 karatekų ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Sportas

Okinaviečiai vėl pasipuošė medaliais

Kaune vykusiame daugiau kaip 900 dalyvių sulaukusiame paramos turnyre „Let’s Join the Fight Together” Klaipėdos sporto klubo „Okinava“ auklėtiniai savo ...
2024-03-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This