„Vakarų ekspresas“ 2020-aisiais bus leidžiamas rečiau

Verslas

Uostamiesčio dienraštį „Vakarų ekspresas“ leidžianti tokio pat pavadinimo bendrovė antradienį paskelbė apie 2020-ųjų prenumeratos akciją ir tuo pat metu informavo, kad kitąmet nebebus leidžiamas šeštadienio numeris.

Martyno Vainoriaus nuotr.

„Reaguojant į rinkos pokyčius ir prie jų prisitaikant buvo nuspręsta, kad nuo Naujųjų metų dienraštis išeis 4 kartus per savaitę. Tačiau užtikriname, kad šie pokyčiai dienraščio apimčiai ir turiniui įtakos neturės – dienraštyje ir toliau rasite daug miesto bei krašto naujienų, teminių priedų, įdomių laisvalaikio skaitinių. 2020-aisiais atsinaujinęs „Vakarų ekspresas“ į prenumeratorių namus atkeliaus antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais ir penktadieniais. Beje, penktadienio leidinys bus dvigubai storesnis už kasdienį ir bus labiau panašus į solidų savaitraštį. Be to, prenumeratorius palepinsime puikios kokybės žurnalu, kuris bus leidžiamas kas ketvirtį, o vėliau pagal galimybes ir poreikius – dar dažniau”, – pranešime cituojamas bendrovės vadovas ir „Vakarų ekspreso“ vyriausiasis redaktorius Gintaras Tomkus.

UAB „Klaipėdos dienraštis” jos leidžiamo kito uostamiesčio dienraščio „Klaipėda” 2020 m. prenumeratą paskelbė dar gegužės viduryje – informacijoje akcentuojama, kad tai yra vienintelis regione dienraštis, pasirodantis šešis kartus per savaitę.

G. Tomkus, birželio viduryje pristatymas bendrovės išleistą žurnalą „Vasaros ekspresas“ teigė, kad „praėję metai bendrovei buvo kaip niekada sėkmingi”.

„Daugelis aplinkinių redakcijų skundžiasi dirbančios nuostolingai, „Vakarų ekspreso“ redakcija pernai dirbo pelningai”, – rašė UAB „Vakarų ekspresas” vadovas.

Bendrovės Registrų centrui pateiktos finansinės ataskaitos rodo, kad 2018 m. ji buvo gavusi 694,9 tūkst. eurų pajamų ir gavo 8 939 Eur pelno. 2017 m. šie rodikliai atitinkamai siekė 675,8 tūkst. ir 27 641 Eur nuostolis, 2016 m. – 753,3 tūkst. ir 27 348 Eur nuostolis.

Paskutiniais Registrų centrui pateiktais duomenimis, UAB „Vakarų ekspresas”  valdo G. Tomkus ir UAB „Respublikos investicija”.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Vietos laikraščiams - solidi savivaldybės injekcija

133 100 eurų – tokią sumą per metus vietos dienraščiams užsimojo sumokėti Klaipėdos miesto savivaldybė ir paskelbė viešojo pirkimo konkursą, kurio ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Gražiam Klaipėdos valdžios veidui piešti - po pusę milijono kasmet

Dabartinė Klaipėdos valdžia ketina nuo šių metų daugiau nei tris kartus padidinti išlaidas savo viešiesiems ryšiams. Nors teigiama, kad nemažai ...
2024-01-15
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Jubiliejinė „Švyturio“ Klaipėdos ateities stipendija - violončelininkei

Šiemet jau dešimtą kartą vykęs „Švyturio“ Klaipėdos ateities stipendijos konkursas penktadienio popietę pasiekė kulminaciją – paskelbta, jog 5000 eurų atitenka ...
2023-10-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This