Aludarių festivalis – vėl su plastikinės taurėmis

Verslas

Bendrovė „Švyturys-Utenos alus“ praneša, kad liepos 13 d. Klaipėdoje vyksiančiame „Švyturys Brewery“ Aludarių dienos festivalyje ir vėl bus naudojamos taurės, gaminamos iš specialaus plastiko. Jomis daug kartų naudotis bus galima ir ateityje.

Martyno Vainoriaus nuotr.

„Renginio lankytojai pirkdami gėrimą už taurę turi palikti depozitą, kurį atgauna išeidami. Pirkdami naują gėrimą svečiai seną taurę palieka ir gauną naują. Panaudotos taurės keliauja į specialią palapinę iš kurios mūsų partneriai jas surenka ir veža plauti. Šios taurės saugiai sandėliuojamos ir vėliau naudojamos kitų renginių metu“, – pranešime spaudai cituojama  „Švyturys-Utenos alus“ prekybos rinkodaros specialistė Evelina Juškaitė.

Pasak jos, neseniai Lietuvoje atsirado keletas įmonių, kurios pasirūpina daugkartinių taurių surinkimu, išplovimu, pristatymu.

„Šiais metais atradome partnerius, kurie užtikrins efektyvias paslaugas, o dėl šios priežasties galėsime judėti toliau – daugkartinius indus naudosime ne tik Aludarių dienos proga“, – kalba Evelina Juškaitė.

Pasak E. Juškaitės, tokiu žingsniu įmonė siekia atkreipti visuomenės dėmesį į aplinkosauginius klausimus bei skatinti aplinką tausoti ir kitus verslus.

„Džiugu, kad su mumis dirbantys renginių organizatoriai taip pat prisideda ir padeda atrasti gamtai palankius sprendimus“, – sako E. Juškaitė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Aplinkosauga, Svarbu

Už degusias atliekas – beveik 20 tūkst. eurų sąskaita

Pirmos instancijos teismas patvirtino, kad aplinkosaugininkai pagrįstai paskyrė beveik poros dešimčių tūkstančių baudą atliekas Klaipėdos rajone, Aukštkiemių kaime, tvarkančiai bendrovei ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

Be kategorijos, Sportas

Dėl lengvatų sportui savivaldybė negaus 209,7 tūkst. eurų

Klaipėdos savivaldybė ne tik tiesiogiai remia profesionalųjį sportą, bet ir teikia mokesčių lengvatas asmenims, remiantiems reprezentacines komandas. Meras siūlo savivaldybės ...
2023-12-04
Skaityti daugiau

Aplinkosauga, Svarbu

COVID-19 pasekmės: padidėjusi tarša plastiko produktais ir farmacinėmis atliekomis

Artėjant žiemai vis labiau plintantys virusiniai susirgimai vėl skatina žmones viešose vietose naudoti apsaugines kaukes ar užsidėti vienkartines pirštines. Visai ...
2023-11-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This