Klaipėdoje – geriausi Baltijos šalių riedlenčių ir BMX dviračių sportininkai

Sportas

Ieva Korsakaitė, „Atviros Klaipėdos" praktikantė
2019-07-04

Komentarų: 0

Liepos 6-ąją Sąjūdžio parke nuo 11 iki 20 val. vyks ekstremalių sporto šakų – riedlenčių ir BMX dviračių čempionatas. Baltijos šalių „Seaside Session” varžybose savo jėgas išbandys šių sporto šakų mėgėjai ir profesionalai iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos.

Palmiros Mart nuotr.

„Tokio pobūdžio čempionatas Klaipėdos Sąjūdžio riedlentininkų parke bus organizuojamas pirmą kartą. Kuo daugiau įvairesnių fizinio aktyvumo formų ir atrakcijų, tuo geriau“, – ketvirtadienį surengtos spaudos konferencijos metu sakė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

„Net jei dalyviai nieko nelaimės pagrindinėse rungtyse, jiems nebus kada liūdėti, nes dienos pabaigoje lauks siurprizas. Tai papildomos rungtys, kuriose galės dalyvauti visi norintys. „Greičio iššūkio” („Speed chalenge”) rungtyje bus varžomasi dėl greičiausio riedlentininko titulo, o „Aukščiausio šuolio“ („Biggest air contest“) kovoje išaiškės aukščio meistras su dviračiu“, – teigė organizatoriai.

Renginyje, kuriame dalyvaus geriausi Lietuvos, Latvijos ir Estijos riedlenčių ir BMX dviračių sportininkai, bus galima išvyksti salto, įvairių kitų triukų.

Renginyje veiklos sau galės surasti ir sportu neužsiimantys žiūrovai: bus poilsio zonos, kuriose bus galima atsigaivinti gaiviaisiais gėrimais, išalkusiems bus ir maisto vagonėlis. Renginio metu gerą nuotaiką palaikys didžėjus. Netikėtai sugedus dviračiui, vietoje bus galima įsigyti įvairių detalių. Atvykę į renginį žiūrovai poilsio zonose bus plačiau supažindinami su riedlenčių ir dviračių sportu.

„Jie taip pat galės ir išbandyti riedlentes, bus apsaugų“, – sakė VšĮ Asmenybės ugdymo kultūros centras renginių koordinatorė Raimonda Šuopytė.

Varžybas komentuos BMX dviratininkas Martynas Monikas.

„Aš jaunimą stipriai skatinu dalyvauti varžybose, o sudalyvavę pirmose, jie jau trina rankom ir laukia kitų“, – sakė M. Monikas.

Į nemokamą „Seaside Session“ čempionatą kviečiami registruotis abiejų sporto šakų mėgėjai ir profesionalai. Registruotis bus galima ir šeštadienį renginio vietoje nuo 11 val.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Konfliktų draskomo „Viesulo” vadovo darbą meras vertina gerai

„Kiekvienas vadovas turi dar ir savo vadovą, išskyrus aukščiausiąjį miesto vadovą, nes jam vadovo nebėra”, – taip Klaipėdos miesto tarybos Kultūros, ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos mero dviveidystė - kaip ant delno*

Arvydas Vaitkus lyg gaidys ant skiedryno pučiasi, kad neatiduos ministerijai Vaikų ligoninės, nors atidavė dešimt kartų didesnį ir vertingesnį turtą ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This