„Klaipėdos naftos” talpyklos nušvis trispalve

Uostas ir jūra

Liepos 6-ąją, Valstybės – Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo – dieną, naftos produktų ir SGD terminalų operatorės  AB „Klaipėdos nafta” (KN) valdoma infrastruktūra Klaipėdoje nušvis Lietuvos vėliavos spalvomis.

Anot įmonės pranešimo, trispalve virtusios KN naftos terminalo talpyklos uostamiestyje nuo šiol Lietuvos valstybingumo tradicijas žyminčių švenčių metu pasitiks laivais į arba iš Klaipėdos grįžtančius ir išvykstančius tautiečius bei miesto svečius.

Minint vieną iškiliausių datų Lietuvos istorijoje KN apšvietė ne tik naftos produktų talpyklas, bet ir tradiciškai iškėlė vėliavas kituose savo terminaluose bei SGD terminalo laive-saugykloje „Independence“, kuri yra šalies energetinės nepriklausomybės simbolis.

„Liepos 6-oji, Valstybės diena, yra viena simboliškiausių dienų mūsų daugiau nei tūkstantį metų skaičiuojančioje valstybėje. Didinga Lietuvos istorija, iškovota nepriklausomybė ir jau naujausiais laikais užtikrinta šalies energetinė nepriklausomybė skatina didžiuotis savo rankomis sukurtomis vertybėmis ir kartu kurti dar geresnę visiems Lietuvą. KN vardu visus sveikinu Valstybės dienos proga linkiu ir toliau puoselėti mūsų vienybę, kurti, savo darbais įprasminti Lietuvos nepriklausomybę, demokratiją ir kiekvieno Lietuvos gyventojo gerovę“, – pranešime spaudai cituojamas KN generalinis direktorius Mindaugas Jusius.

Trispalvės spalvomis apšviestas Klaipėdos naftos terminalo talpyklomis pasigrožėti galima tamsiuoju paros metu nuo Smiltynėje esančio Pietinio molo arba iš laivo Klaipėdos uosto vartų teritorijoje.

1 Comment

  1. Toma A.

    Kaip gražu 🙂

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Pasirašyta sutartis dėl „Independence“ techninio operatoriaus

Valstybės valdoma AB „KN Energies“ pranešė, kad pasirašė sutartį su UAB „Hoegh LNG Klaipėda“, pagal kurią ši bendrovė tampa suskystintųjų ...
2024-03-29
Skaityti daugiau

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija IV

„Atsirado tada jau ir Būtingės variantas, galiausiai prasidėjo ten statybos, bet tyliai ramiai liko Klaipėdos terminalas, nors buvo kalbama, kad ...
2024-03-11
Skaityti daugiau

Verslas

Oficialiai nebeliko „Klaipėdos naftos“

Nuo trečiadienio valstybės valdoma AB „Klaipėdos nafta“ tęsia veiklą nauju juridiniu pavadinimu – AB „KN Energies“. Pavadinimo keitimas esą yra ...
2024-01-10
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This