„Atlantas“ pradėjo ruoštis draugiškam mačui Lenkijoje

Sportas

Po trumpų atostogų Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai vėl susirinko į treniruotes ir ruošiasi rimtam jėgų išbandymui – jau šį šeštadienį Lenkijoje, Balstogės miesto stadione, žais draugiškas rungtynes su Lenkijos aukščiausios lygos startui besiruošiančia „Jagiellonia“ ekipa.

atlantas.lt nuotr.

„Po paskutinės dvikovos Marijampolėje turėjome daugiau nei savaitę laiko pailsėti nuo futbolo. Galėjome daugiau laiko skirti savo šeimai bei artimiesiems. Tačiau dabar turime grįžti į ritmą, nes laukia rimtas išbandymas – „Jagiellonia“. Tai puiki komanda ir mes džiaugiamės, kad turėsime galimybę išbandyti savo jėgas su aukšto lygio varžovais. Manau, kad šios rungtynės mums bus labai naudingos, ypač ruošiantis dar laukiančioms A lygos kovoms“, – sakė „Atlanto“ gynėjas iš Nikaragvos Jose Carrionas.

Planuojama, kad A lygos pertraukos metu uostamiesčio ekipa sužais dar keletą kontrolinių rungtynių.  Į A lygos kovas geltonai-mėlyni po pertraukos stos rugpjūčio 4 dieną, kuomet į uostamiestį atvyks vieni iš čempionato lyderių – Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai.

„Prieš sezono pradžią turėjome mažai laiko pasiruošti čempionato startui, bet, ko gero, tai nėra tinkamas pasiteisinimas. Pirmoje sezono pusėje buvo nemažai rungtynių, kuriose žaidėme gerai, bet apmaudžiai klydome ir taškų iškovoti nepavykdavo. Manau, kad tinkamai išnaudoję pertrauką ir pagerinę tarpusavio supratimą, į A lygos kovas galime grįžti stipresni“, – teigė futbolininkas.

Pirmą kartą per savo karjerą legionieriaus duonos ragaujantis nikaragvietis teigia, kad Lietuvos futbolo lygis – gana aukštas, tačiau pirma čempionato pusė parodė, jog kautis galima su visomis ekipomis.

„Lengvų rungtynių čempionate nebūna. Visos komandos ir visi futbolininkai kovoja dėl kiekvieno aikštės metro, atiduoda visas jėgas, nes visi siekia tik vieno – pergalės. Džiaugiuosi, kad esu Klaipėdoje, nes ši patirtis man neįkainojama. Komandoje esame tarsi vienas kumštis, vienas kitą palaikome tiek aikštėje, tiek už jos ribų. Esu maloniai nustebintas ir „Vakarų Fronto“ vyrukais, kurie su mus palaiko kiekvienose rungtynėse, visai nesvarbu, kad rezultatai ir nėra patys geriausi”, – sakė legonierius.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Sutarė bendradarbiauti stiprinant energetinę infrastruktūrą Baltijos jūroje

Aštuonių Baltijos jūros valstybių energetikos ministrai ir jų atstovai pasirašė Vilniaus deklaraciją dėl bendradarbiavimo plečiant energetinę infrastruktūrą Baltijos jūroje. Ji ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

ELTA

NATO naikintuvai perėmė Rusijos lėktuvus virš Baltijos jūros

Ketvirtadienį Prancūzijos naikintuvai „Mirage 2000-5“ virš Baltijos jūros perėmė du Rusijos lėktuvus Su-30M, o vėliau – ir An-72. Tai socialiniame ...
2024-03-01
Skaityti daugiau

Svarbu, Veidai

Darja: „Labai noriu, kad Ukraina laimėtų"

28 metų Darja Koliadenko – pabėgėlė iš Donecko srities Časov Jaro miesto, iki karo gyvenusi Kijeve. Likimas ją mėtė ir ...
2024-02-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This