Jubiliejaus proga – padėka kino entuziastui Jonui Mikučiui

Veidai

60-ojo jubiliejaus proga pasveikintas Gargždų miesto kino teatro „Minija“ administratorius Jonas Mikutis.

Už ilgametį ir nuoširdų, sąžiningą darbą, indėlį plėtojant ir puoselėjant kino meną Gargžduose, edukacijas, kino istorijos muziejaus įkūrimą ir pagarbos kino menui skatinimą jam įteikta Klaipėdos rajono mero Broniaus Markausko pasirašyta asmeninė padėka.

J. Mikutį jubiliejus proga pasveikino ir miesto vadovai, ir kolektyvo nariai. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Apsuptas jį mylinčio ir gerbiančio, džiaugsmo ir ilgo gyvenimo linkinčio kolektyvo, J. Mikutis išklausė ir daugiau jam skirtų gražių žodžių.

Kovo mėnesį Gargždų miesto bendruomenės iniciatyva Jonas Mikutis tapo „Tauriosios širdies“ nominacijos laureatu. Šis apdovanojimas suteikiamas išskirtiniams miesto gyventojams, tyliai darantiems gerus darbus.

Netoli kino teatro užaugęs gargždiškis nuo vaikystės domėjosi kinu, paauglystėje važinėjo po aplinkinius kaimus rodydamas kino juostas, o perėmęs „Minijos“ valdymą, savo gyvenimą skyrė jo išsaugojimui.

Siekdamas pritraukti į kino salę žmonių, tuometinis direktorius savo rankomis gamino skrajutes, vedė edukacinius užsiėmimus vaikams, lankė švietimo, kultūros bei kitas įstaigas skleisdamas žinias apie naujausius filmus ir kino teatro veiklą.

Pasak Klaipėdos rajono pranešimo spaudai, negailėdamas nei laiko, nei asmeninių resursų, J. Mikutis įkūrė  ir visoje Lietuvoje lygių sau neturintį kino muziejų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Prezidentas lankysis Klaipėdos rajone

Šalies vadovas Gitanas Nausėda antradienį lankysis Klaipėdos rajone, kur susitiks su meru Broniumi Markausku. Viešėdamas Klaipėdos rajone prezidentas taip pat ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

Regionas

Pagerbė ryškiausius metų kultūros šviesulius bei jaunuosius talentus

Priekulėje pristatytas naujas festivalis „Ženklai“, kviečiantis pažinti nepažintą Priekulę ir jos kūrėjus. Festivalio atidarymo renginio metu įteikti ir trys apdovanojimai ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Regionas

Gargžduose duris atvers bendradarbystės centras „Spiečius“

Birželį Gargžduose duris atvers jau 15-as Inovacijų agentūros bendradarbystės centras „Spiečius“. Centras veiks kaip erdvė, skatinanti regiono verslumą, teikianti nemokamas ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This