Sutrikus interneto ryšiui ligoninėje – lankytojų apgultis

Sveikata

Su „Atvira Klaipėda” pirmadienį ryte po 9 val. susisiekusi neprisistačiusi klaipėdietė pranešė, jog nuo ankstyvo ryto Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje neveikia registratūra, prie jos būriuojasi daugybė žmonių, kuriems esą niekas nieko tinkamai nepaaiškina.

Respublikinės Klaipėdos ligoninės atstovė spaudai tvirtino, jog interneto ryšys buvo sutrikęs vos pusvalandį – nuo 7.30 iki 8 val., tačiau mums skambinusi moteris teigė, jog 9.30 val. registratūra dar neveikė. Tuo metu vyko ir administracijos pasitarimas. Palmiros Mart nuotr.

Telefonu atsiliepusi ligoninės direktoriaus sekretorė tik patvirtino faktą, jog nuo pat ryto ligoninėje yra sutrikęs interneto ryšys ir dėl to dabar vyksta administracijos darbuotojų pasitarimas.

„Yra trukdžiai, reikia laukti. Gedimas iš centro, ne mūsų, dėl to mums patiems labai sunku”, – sakė ligoninės atstovė.

Tik iš trečio karto „Atviros Klaipėdos” žurnalistei pavykus susisiekti su ligoninės atstove spaudai Marija Gabriene, ji patvirtino, jog buvo gedimas centriniame serveryje, tačiau esą interneto ryšys greitai buvo atstatytas. Jos teigimu, interneto ryšys buvo sutrikęs vos pusvalandį – nuo 7.30 iki 8 val., tačiau mums skambinusi moteris teigė, jog 9.30 val. registratūra vis dar neveikė.

„Tie žmonės, kurie skambino, kadangi yra atgalinis ryšys, bus užregistruoti, kai sistema pilnai atsigaus”,  – sakė M. Gabrienė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Sveikata

Seniūnaitei atsirūgo bandymas atnaujinti bylą prieš buvusį darbdavį

Brožynų seniūnaitė Irena Gailiutė nesėkmingai bandė atnaujinti dar 2022 metais pralaimėtą bylą dėl jos atleidimo iš Respublikinės Klaipėdos ligoninės. Vietoje ...
2024-02-22
Skaityti daugiau

Sveikata

Mirė Daiva Grigutienė

Respublikinė Klaipėdos ligoninė praneša, jog netikėtai mirė šios įstaigos Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus vyresnioji slaugytoja Daiva Grigutienė. Jai buvo ...
2024-01-05
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Respublikinė Klaipėdos ligoninė vėl planuoja plėtrą

„Papildomos automobilių stovėjimo vietos neprojektuojamos, nes nenumatoma kaip nors plėsti ligoninės veiklos”, – rašoma naujai pateiktuose pasiūlymuose dėl Respublikinė Klaipėdos ...
2023-12-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This