Ieško investuotojo Gargždų sporto ir sveikatingumo kompleksui

Regionas

Klaipėdos rajono savivaldybė paskelbė Gargždų sporto ir sveikatingumo komplekso statybos bei valdymo viešosios ir privačios partnerystės būdu konkursą.

Remiantis Savivaldybės rengtu techniniu projektu galima statybų sąmata kartu su veiklai reikalinga įranga yra 20,2 mln. eurų (su PVM). Savivaldybė per 25 metus yra pasirengusi investuotojui sumokėti ne daugiau kaip 32,5 mln. eurų. 

Konkurso sąlygose numatyta, kad sutartį su laimėtoju planuojama pasirašyti 25 metams: per dvejus turės būti suprojektuotas ir pastatytas sporto ir sveikatingumo kompleksas, o 23 metus būtų teikiamos valdymo paslaugos.

Savivaldybė per metus privačiam partneriui už objekto statybą ir valdymą 23 metus yra numačiusi kasmet mokėti ne daugiau kaip po 1,3 mln. eurų.

Komplekse, kurio statyba numatyta adresu Dariaus ir Girėno g. 4, Gargžduose, turi būti suplanuotas 25 metrų ilgio 4 takelių baseinas su pakeliamu dugnu, kuris leistų baseiną greitai padalinti į šuolio į vandenį, plaukimo mokymo vaikams, paaugliams, vaikų žaidimų ir atrakcionų, neįgaliųjų zonas pagal poreikius kiekvienai dienai skirtingai, bet kuriuo paros laiku. Taip pat – universali sporto salė su 1 tūkstančio vietų tribūnomis, kurioje galės vykti tarptautinės krepšinio, tinklinio, rankinio, salės futbolo, teniso, stalo teniso, sportinių šokių varžybos ir kiti renginiai, ir ledo ritulio arena su 200 vietų tribūnomis.

Remiantis Savivaldybės rengtu techniniu projektu galima statybų sąmata kartu su veiklai reikalinga įranga yra 16,7 mln. eurų (be PVM). Ji gali būti ir mažesnė, jei privatūs subjektai ras, kaip planuojamą infrastruktūrą pastatyti pigiau, rengiant savo techninį projektą, atitinkantį specifikuotus reikalavimus.

Pasiūlymus paskelbtam konkursui galima teikti iki rugpjūčio 20 dienos. Investuotojas bus atrenkamas skelbiamų derybų būdu.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Klaipėdos rajonas modernizuos 7 dujines katilines

Klaipėdos rajono savivaldybė per vasarą tikisi atnaujinti 7 dujines katilines, kurios yra įrengtos įvairiose jos švietimo ir kultūros įstaigose. Kiekvienoje ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Regionas

Gargžduose padegtas automobilis

Trečiadienio naktį, apie 2.15 val., Gargžduose automobilyje „Mercedes Benz CLS 280“kilo gaisras, kurio metu 2008 metų gamybos transporto priemonė sudegė. ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Transportas

Nutrauktas geriausių kelių į uostą paieškos konkursas

Dar pernai spalį pradėtos viešojo pirkimo procedūros dėl galimų į pietus nuo Dangės upės esančios ir būsimos uosto teritorijos susisiekimo ...
2024-03-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This