Klaipėdos rajone – naujas prekybos tinklas

Svarbu, Verslas

Rugpjūčio 2 dieną Purmaliuose, Klaipėdos rajone, duris atvers prekybos tinklo „Express Market“ parduotuvė – tai pirmas iki šiol tik Kauno ir Vilniaus regionuose parduotuves turėjusios UAB „Kilminė” žingsnis į Vakarų Lietuvą.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Bendrovės Marketingo skyriaus vadovas Vytautas Uskovas, paprašęs klausimus pateikti raštu, į juos praktiškai nieko neatsakė. Motyvuodamas konfidencialumu jis neatskleidė nei investicijų dydžio, nei planuojamo įdarbinti darbuotojų skaičiaus, nei to, ar bendrovė turi planų toliau plėstis Klaipėdos regione.

Nesulaukėme ir informacijos, kelinta iš viso tinkle bus ši naujoji parduotuvė. Prekybos tinklo interneto puslapio kontaktų skiltyje pateikiamame statiniame žemėlapyje matyti, kad Kauno regione šiuo metu yra apie 20 „Express Market“  parduotuvių, Vilniuje – penkios.  Tame pačiame puslapyje skelbiama, jog UAB „Kilminė” plečia savo veiklą ir ieško patalpų didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir rajonuose.

„Užtikrintai augantis mažmeninės prekybos tinklas „Express Market“, matantis Vakarų Lietuvos gyventojų poreikį patogiai ir greitai apsipirkti šalia namų, žengia pirmuosius žingsnius į Vakarų Lietuvą, taip patenkindamas pirkėjų lūkesčius. Pirmoji parduotuvė bus atidaroma 2019 m. rugpjūčio 02 d. 11 val., adresu Naujoji g. 29, Purmaliai (šalia Kalotės). Atidarymo metu bus organizuojamos įvairios akcijos, atrakcijos tiek mažiesiems, tiek didiesiems. „Express Market“ tinklas pradėjo savo veiklą nuo 1996 m., tad drąsiai galime teigti, kad nėra naujokas bei žino kliento poreikius. „Express Market“, tai – modernios iki 400 m2 parduotuvės. Pirkėjas jose greitai ir patogiai apsiperka, taupo savo laiką. Visose tinklo parduotuvėse pirkėjas yra įtraukiamas į asortimento sudarymą, kad lentynose rastų savo geidžiamą prekę. Žinoma, prekybos tinklas visada laukia norinčių prisijungti į darbščią „Express Market“ komandą ir kviečia dirbti kartu”, – tokį atsakymą į „Atviros Klaipėdos” klausimus pateikė V. Uskovas.

68 proc. Kaune registruotos UAB „Kilminė” akcijų valdo UAB „Fondegama” (pagal paskutinius Registrų centre esančius duomenis valdoma Maltoje registruotos bendrovės), 25 proc. Žeraldas Damušis, 7 proc. – Gvildas Galminas. Bendrovės pardavimo pajamos pernai sudarė 20,9 mln. eurų, ji gavo 1,02 mln. Eur grynojo pelno.

Visą prekybos centrą, kuriame nuomos pagrindais įsikurs „Express Market“, valdo UAB „Autostelė”. Registrų centro duomenimis, čia patalpas dar išsinuomojo UAB „BENU Vaistinė Lietuva”. Ant prekybos centro jau yra ir MB „Arauna” automobilių dalių parduotuvės iškaba.

8 Comments

  1. ekspertas

    jau buvau parduotuvėj, viskas super!!!

    Reply
  2. Rimas

    Nuoširdu ačiu tariu jums o ir linkiu kad jūsų parduotuvė džiugintų asortimentu , ir jus lydėtų sėkė ačiu kad jūs mums arčiau namų

    Reply
  3. Aš

    Rimkuose labai reikėtu prekybinio centro toks didelis eismas ir gyventoju daug. Yra ir senjoru kurie nelabai gali nuvykti į miesto centriukus.

    Reply
  4. Jurininkas

    nieko čia gero… Kainos didelės, pasirinkimas mažokas, o baisiausia – sąlygos darbuotojams. Moka minimumą, prikrauna valandų ir krūvą atsakomybių… Vilniuje ir Kaune pastoviai darbuotojų neranda, tai priima bet ką.

    Reply
    • Anonimas

      Pavidziu ir Kaune ir Vilniuje „apsiperka” !!!

  5. Neda

    Sveiki, kodėl Rimkai pamiršti?Šitoks eismas, šitiek daug gyventojų… Nei parduotuvių, nei užkandiniu,nei vaistinių… ?

    Reply
  6. Vile

    Gal Rimkuose planuojat parduotuve?

    Reply
  7. Irma

    SUPER SUPER VALIO NET VAISTINĖ BUE IR DAR KOKIA BENU GERIAU NEBREIKIAIRM

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Pasodino per 13 000 medelių

Bendradarbiaudami su Valstybinių miškų urėdija (VMU) daugiau nei 200 SBA grupės darbuotojų šeštadienį Norkaičių girininkijoje, Klaipėdos rajone, 3,4 hektaruose ploto ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdos kapinės sparčiai plečiasi tik popierių šūsnyje

Pasirašyta nauja sutartis dėl Klaipėdos miesto kapinių plėtros galimybių studijos papildymo naujomis galimomis teritorijomis. Už 10 tūkst. eurų bus koreguojama ...
2024-04-06
Skaityti daugiau

Regionas

Žadama keisti potvynių rizikos valdymo tvarką

Apie kompleksinį požiūrį į potvynių rizikos valdymą kalbantys Klaipėdos, Kretingos ir Šilutės rajonų bei Klaipėdos miesto savivaldybių vadovai sulaukė Aplinkos ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This