Patekti pas gydytoją „Nefridoje” – sunkiau nei pas prezidentą?(atnaujinta)

Sveikata

„Sveiki, šiandien (pirmadienį – aut. pst.) „Nefridoje” dalija talonus pas gydytojus kitam mėnesiui, laukėme nuo birželio. Skambinu nuo 8 ryto, kad galėčiau vaiką užregistruoti pas akių specialistą, niekas nekelia, sako, registruokitės internetu. Nueini į jų puslapį – prie visų akių specialistų – registruokitės telefonu. Kaip vaikui patikrinti akis iki mokyklos?” – tokia žinutė pirmadienio rytą atskriejo į „Atviros Klaipėdos” el. paštą.

Gyva eilė pirmadienį prieš 8 val. prie „Nefridos”. Klaipėdos miesto virtualių mamyčių „Facebook” nuotr.

Iki rugsėjo pas akių gydytoją pateikti viltį praradusi klaipėdietė Vitalija prašė žurnalistų pagelbėti išsiaiškinant šią situaciją, mat gyva eilė registratūroje dar prieš 8-ias „Nefridoje” buvusi kilometrinė.

Nors „Atviros Klaipėdos” žurnalistei susisiekti telefonu su klinikos administratore pavyko iš pirmo karto, deja, tai nelabai pagelbėjo. Administratorė du kartus iš eilės bandė sujungti žurnalistę su vyriausiuoju gydytoju, tačiau jungiant abu kartus ryšys dingo.

Po to poros minučių intervalu skambinant 5 kartus paeiliui jau niekas ragelio nekėlė – įsijungdavo kompiuterinis įrašas, kuris maloniu moters balsu prašė arba perskambinti vėliau, arba pas gydytojus registruotis internetu.

Šeštą kartą ragelį pagaliau vėl pakėlus administratorei ir paprašius dar kartą sujungti su vyriausiuoju gydytoju, situacija mįslingai pasikartojo – tiesa, ryšys šįkart dingo tą pačią akimirką.

Tada paklausimą, kaip esant tokiai sudėtingai situacijai, moteriai suspėti iki rugsėjo su vaiku patekti pas akių gydytoją, pirmadienį priešpiet išsiuntėme klinikos tinklapyje nurodytu el. paštu. Tačiau iki antradienio darbo pabaigos jokio atsakymo nesulaukėme.

Tuo metu antradienio ryte klaipėdietė Ligita pranešė su analogiška situacija susidūrusi ir „Salvijos” medicinos centre – 8 val. ryto čia žmonių buvo daugybė, o prisiskambinti į registratūrą irgi buvo neįmanoma.

Savo ruožtu klaipėdietėms galime tik patarti bandyti registruotis internetu per svetainę sergu.lt

14 Comments

  1. nefridos gydytojai nusikalteliai

    Daug kart tikrinau nefridos alegydytojus, jie nesugeba ne i viena med klausima atsakyti, man atrodo kad jie nupirko licenzijas dirbti..jie yra visiskai nekompetitingi..jie visiems daro ta patu rutina..profilaktinius tyrimus, kurie nieko niekam neparodys..krauja, kardiograma, ta pati per ta pati..nes jie yra nusikalteliai, ir daugiau neismano , kaip ka nusatyti ar gydyti..nesenei rase viena panele, kaip jos moterys ejo i nefrida, vos jegu turejo, nefridos alegydytojai jai sake ne ieskokit sau ligu, sveika esat..ir ta pati per ta pati..tada dukra nuveze i kauna, ir ten rado 4 stadijos navikus, o kada moteriske mire, nefrida pradejo klastoti jos med knygele…tai tikri nusikalteliai..ten tikrai gydytoju nerasit. ne gaisinkit savo laika..beto nefridos alegydytojai ne tik nauduoja suklastotus depresijos testus kad apmulkinti jusu. Bet ir iskart siuntime raso uzsakyma neurologams ir psichiatrams, kokia diagnoze jums sufabrikuoti, arba susiskambineja per telefonus. Jie „dirba” pagal atidirbta schema..seimos nekompetitingi „gydytojai” iskart duoda uzdavini neurologams ir psichiatrams ka daryti su pacientu. O tada nefridos psichiatrai daro savo juoda darba, ir fabrikuoja sveikiems , psichines sutrikimus. Tai yra nusikalteliai. O dar pone internete rase kad nefridos psichiatras isprevartavo ja kabinete, apie tai parasyta pincete atsiliepimu saite. Apie tai ka daro su pacientais nefridos alegydtyojai galima jau knyga parasyti. Kaip jie juokiasi, zvengia, mulkina, apsaukia, klaidina, zemina ir taip toliau.

    Reply
  2. specialistas

    Bukit atsargi, nefridos klinika zudo ( nesenei nuzude viena moteriske, kaip minimum ) israsineja kancerogeninius preparatus, daro keiksmingus sveikatai tyrimus, mulkina, atleidineja is darbo klaipedecius, klaidinant apvogia pacientus ir ligoniu kasa, tai tikri aferistai, mediku nefridos klinikoje nera. Kai pas nefrida akreditavimo tarnybos komisija, sveikatos ministerija, ligonius kasa, atvaziuos, paziuresim kaip dainuot prades. Sitiems aferistams, tik pensininkus mulkinti. Apie nefrida reikia naujienu portale straipsni parasyti ir ko daugiau rasyti apie sita sharazhkina kontorele forumose, kad visi zinotu kas jie tokie. Jau net delfi maciau , zmones raso kaip nefridos alegydytojai, zemina pacientus, apsaukia , platina jiems nereikalingus preparatus, sodina ant keiksmingus psichotropinius, fabrikuoja diagnozes, ir taip toliau. Ten ne tik gydytoju nerasit , bet ir zmoniu. Uz tai ka jie isidirbineja zmonemis ju nepavadinsi. O tada jie sako, taip mes aferistai, nusikalteliai, bet jeigu jums nepatinka eikit kitur, mes kitus mulkinsim. Tikri nusikalteliai. O dar nefridos klinika nauduoja suklastotus depresijos testus, kurie visiems rodo stipri depresija, tam kad nurasyti jus ir jusu vaikus i psichiatrini pragara. Jie nezino nei kaip liga nusratyti, nei kaip gydyti. Apie situs nusikaltelius turi visi zinoti. Apie tai nefridos alegydytojai mulkina visa klaipeda zino ir nefridos direktorius savininkas, ir administratoriai, visi tai zino.

    Reply
  3. Ačiū Atvira Klaipėda

    Po straipsnio ir internetu galima registruotis, ir talonų atsirado pas specialistus, ir net jau po savaitės. Oho!

    Reply
    • Palmira Martinkienė

      Smagu girdėti. 🙂

  4. Stasys

    Įdomu,kuo ponia Vitalija įpatinga?Visi laukia.Senai reikėjo susitvarkyti,o dabar norisi į pliažą!?

    Reply
    • Stasiui

      Ypatinga tuo, kad mokescius valstybei moka ir tikisi, kad vaikai per du menesius pateks pas gydytojus. Is tu mokesciu kuriamos internetines platformos, kurioms skiriama milijonai, todel tikisi, kad gales pliaze guledama telefonu uzsiregistruoti pas gydytojus. Ypatinga tuo, kad gyvena 21 amziuje, o ne giliame sovietmetyje, todel nori ne eileje stoveti nuo 7 ryto kaip prie apelsinu, o gauti, uz ka visa gyvenima mokescius mokejo. O Stasy, kadangi esi neypatingas, tai stovek eileje

  5. Rucka

    Nu patys tėvai kalti laukia iki paakutinės minutės. Mes susitvarkom kova/balandį jokių eilių skubėjimų. Merus laiko ta pažyma tik galioja.

    Reply
    • Taip taip

      Galioja metus, taciau jei susitvarkai kova, reiskia baigiasi kita kova, mokslo metai baigiasi birzeli, tai 3 menesiai jai pazyma negaliojanti? Ar kaip? Jei patikrintu kas mokykla?O kuo blogai tvarkytis birzeli? Pasiimi siuntimus is seimos gydytojo ir dar turi 2 menesius per specialistus pereiti. Manau, 2 menesiai pakankamas laiko tarpas susitvarkyti, tevai atostogauja, vaikai,taciau kaip matyti ne Lietuvoje. Juk ne paskutine minute tvarkosi, dar auu kiek iki mokyklos!

  6. Anonimas

    Laukiau, taloną gavau. Ne pas tą kur norėjau, bet koks dabar skirtumas.

    Reply
  7. Klaipėdietė

    O kur nors yra kitaip???

    Reply
  8. Gal būt Gydytojo mąstymas

    Pasiimkit grynų pinigų ir ateikite bet kada, priimsiu, apžiurėsiu suteiksiu konsultaciją. Dabar braunatės, kur aš tik algą gaunu. Algaos man visada mažai, kad ir kiek ją keltų, norių į kišenę. Noriu nedirbti, noriu pinigų, eikit velniop ligoniai, man mašinos naujos reikia, kotedžo, buto vaikui, mašinos vaikui, norių keliauti po pasaulį, už vaistininkų didmeninikų pinigųs, norių gyventi. Dirbi noriu mažai, gal dvi valandas vienoje įstaigoje (bet, kad užrašytų 8 val), taigi dirbsiu 3 įstaigose po 2 valandas (RAŠYS PO 8 VAL). Lafa………….

    Reply
  9. Miestietė

    Visur ta pati katastrofa…

    Reply
  10. Saulė

    Kodėl tik ,,Nefrida”. Pabandykite patekti pas scecialistą universitetinėje, jūrininkų ar respublikinėje? Misija – neįmanoma. Tačiau įsiveskite ir pažiūrėkite keliose vietose dirba daktarai… Penkesia. Iki pietų padirbėja ligoninėje, o tada jau privačiose. Specialiai tokia sistema sukurta, neva nėra daktarų, kelkite jiems algas. pakėlė ir nemenkai. Ar kas pasikeitė? Niekas? Toliau rėkia, kad kelkit algas, nes visi išvažiuos. Klanas.

    Reply
    • Se

      Kažkada Andriukaitis norėjo įvesti tvarką: jei dirbi vienoje vietoje, tai ir dirbk. Medikų nepasitenkinimas buvo toks, kaip kad dabar dėl Verygos.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Uostas ir jūra

Mieste, mariose ir jūroje vyks „Audros smūgis 2024“

Balandžio 22 d. – gegužės 10 d. Lietuvos kariuomenės Karinės jūrų pajėgos vykdys didžiausias 2024 metais organizuojamas pratybas „Audros smūgis ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

ELTA

Maitinimo sektoriaus atstovai reikalaujama mažesnio PVM tarifo

Penktadienį Vilniuje prie Vyriausybės maitinimo sektoriaus atstovai pradėjo protestą dėl šiuo metu esančio pridėtinės vertės mokesčio (PVM) dydžio. Nuo naujųjų ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos valdžia bando prisiimti svetimus nuopelnus*

Šį šeštadienį sukaks metai, kai uostamiesčio vairą perėmė dabartinė valdžia. Norėtųsi jai pasigirti laimėjimas, bet jų kaip ir nėra. Todėl ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Miestas

Dabartiniai vicemerai uždirba ženkliai daugiau

Trijų Klaipėdos vicemerų mėnesiniai atlyginimai šių metų pirmą ketvirtį vidutiniškai buvo 5679 eurai neatskaičius mokesčių. O pernai metais šie pareigūnai ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Miestas

Dainų šventės šimtmečiui paminėti bus pasodintas ąžuolas 

2024-uosius Seimui paskelbus atmintinais Dainų šventės metais, Lietuvos nacionalinis kultūros centras kviečia Lietuvos dainų šventės 100-metį įamžinti kiekviename mieste, kuriame ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This