Geriausiai pasirodžiusiems patruliams – papildomos atostogos

Miestas

Ketvirtadienį Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate vyko geriausios pareigūnų komandos rinkimai.

Policininkai iš apskrities miestų ir rajonų bei Patrulių rinktinės, Kelių policijos ir Viešosios tvarkos tarnybų rungėsi šešiose rungtyse, kurias atlikus, buvo išsiaiškinti bei pagerbti šių metų lyderiai.

Konkursą laimėjo Patrulių rinktinės pareigūnų komanda: Sandra Šicaitė, Sigetomas Olšauskas, Kazys Čepauskas ir Rokas Norkus. Policijos nuotr.

Konkurso rungtys buvo sudarytos iš situacijų ir užduočių, susijusių su tiesioginiu policijos pareigūnų darbu. Dešimties komandų pareigūnams teko įrodyti savo profesionalumą žiniomis, fiziniu pasirengimu, psichologijos išmanymu.

Jie atliko policijos taktikos ir pirmosios medicinos pagalbos, šaudymo, reagavimo į smurtą artimoje aplinkoje, orientavimosi, vairavimo ir žinių patikrinimo rungtis.

Pranešama, kad konkursą laimėjo Patrulių rinktinės pareigūnų komanda: Sandra Šicaitė, Sigetomas Olšauskas, Kazys Čepauskas ir Rokas Norkus.

Labiausiai nugalėtojams sekėsi policijos taktikos ir pirmosios medicinos pagalbos bei šaudymo rungtyse.

Lyderiai apdovanoti vardinėmis dovanomis ir atminimo suvenyrais. Jiems tai pat suteiktos trijų dienų papildomos mokamos atostogos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Klaipėdiečiai pareigūnai iškovojo sidabrą

Lietuvos policijos taikomosios trikovės čempionate Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų komanda, kurią sudarė Renata Vaičiulė, Gabrielė Žymančiūtė – Kairė, ...
2020-09-21
Skaityti daugiau

Miestas

Geriausieji - Viešosios tvarkos tarnybos pareigūnai

Geriausios Klaipėdos apskrities viešosios policijos pareigūnų komandos rinkimuose šiemet varžėsi devynios komandos – pareigūnai iš apskrities miestų ir rajonų teritorinių ...
2020-08-21
Skaityti daugiau

Regionas

Angelų sargų dieną paminėjo iš anksto

Nors Angelų sargų – policijos diena oficialiai minima spalio 2-ąją, Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas praneša ją paminėjęs savaitgalį Skuode ...
2019-09-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This