Palangoje – finalinis „Designer Space” renginys

Regionas

Renginys „Designer Space” rugpjūčio 9-10 d. Palangoje, Ramybės galerijoje, pakvies į atvirą vienų žymiausių mados dizainerių darbų Pop-Up ir vakarą – pokalbį apie stilių ir gyvenimo būdą su Serge Gandzumian.

Anot pranešimo spaudai, čia bus galima sutikti Lietuvos mados elitą, taip pat ir kylančius kūrėjus. Čia savo naujausius darbus pristatys Lilija Larionova, Serge Gandzumian, Jolanta Rimkutė („BALTAI”, „LT-identity”), Lina Andriukonė, Indra Dovydėnaitė, Laura Dailidėnienė, Sonata Bylaitė, Lena Nomanova („RUDNÉ”), Agne Krasauskas, Algina Midverė („FreakyFoxx „), Augustė Šniokaitė ir kt.

Su Serge Gandzumian bus galima pabendrauti rugpjūčio 9 d. nuo 18 val.

„Beieškodami savo stiliaus, pasitelkite emociją – kurkite stilių, galvodami apie tą jausmą, kurį norite perteikti, – sako dizaineris Serge Gandzumian. – Ir žinoma, įjunkit kūrybiškumą, negalvokit, nebijokit, o darykit!”

„Designer Space” renginys pasiūlys idėjų ir avalynės, aksesuarų, juvelyrikos. Dizainerė Sonata Bylaitė, kurianti juvelyrinius dirbinius, įsitikinusi, jog juvelyrikai daug žavesio suteikia formos, o tai padeda iš naujo atgimti netgi seniai dovanotiems, stilistiskai atgyvenusiems darbams.

„Mano kolekcijai „Origami” būdinga lankstytos formos keistumas ir auksavimo blizgumas plokštumoje, o štai kolekcijoje „Round” – formos aptakios, supintos į tam tikrą ornamentą, yra „jaukios” nešioti, – pasakoja Sonata Bylaitė. – Tikrai įdomūs projektai yra kurti individualius, tam tikrai progai skirtus darbus arba atnaujinti seniai dovanotus dirbinius. Žmonės, nors ir tų papuošalų nenešioja, nori išlydyti kaip žaliavą, bet kartu jiems gaila prarasti kažką brangaus prisiminimuose. Taip juvelyrika „užsistovi” ilgiems metams stalčiuose. Tokiose situacijose pasiūlau iš naujo atgaivinti papuošalą naujoje modernioje formoje, kad būtų galima nešioti. Paliekame akmenį, sugalvojame idėją, panaudojame metalą, pridedame reikiamų brangakmenių. Gimsta nauja iš seno, o prisiminimas lieka.”

Įėjimas į renginį atviras.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Ugniagesiai išgelbėjo ir užstrigusį katiną, ir lifte įkalintą žmogų

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad antradienio rytą jo pareigūnams teko gelbėti Klaipėdoje, viename Šilutės plento daugiabutyje, prie įėjimo ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Prasčiausia COVID-19 situacija - Palangoje

Valstybės duomenų agentūra praneša, kad pirmadienį Lietuvoje buvo patvirtinti 38 nauji susirgimai COVID-19 infekcija (devyni žmonės susirgo antrą kartą, du ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Regionas

Kviečia į naktinį žygį kuršių praeities labirintais

Palangos Jono Šliūpo muziejus tęsia renginių, aktualizuojančių kuršių kultūros palikimą, ciklą, kuris skirtas šiuo metu veikiančiai vieno eksponato parodai „Subtili ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This