Mariose – dvi gelbėjimo operacijos

Uostas ir jūra

Šeštadienį Lietuvos kariuomenės Karinių jūrų pajėgų Jūrų gelbėjimo koordinavimo centro (JGKC) budėtojams teko koordinuoti dvi žmonių gelbėjimo operacijas.

11.39 val. centras gavo pranešimą iš Bendrojo pagalbos centro, kad Kuršių mariose netoli Juodkrantės skubios pagalbos reikia trims asmenims, kurie plaukiojo baidare ir įkrito į vandenį. JGKC į nelaimės vietą iš Nidos nedelsiant išsiuntė Pakrančių apsaugos rinktinės laivą „Bumeranger“. Apie 12 val. buvo gautas pranešimas, kad žmones iš vandens sėkmingai išgelbėjo netoliese buvę žvejai.

Vakarop, 17.45 val,. gautas pranešimas, kad uosto kanale Naujojoje perkėloje Smiltynės pusėje iš kelto iškrito ar iššoko moteris. Priešgaisrinės gelbėjimo pajėgų tarnybos pareigūnai po 15 minučių su kopėčiomis iškėlė moterį iš vandens ir perdavė medikams.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Uostas ir jūra

Kariuomenės sraigtasparniu evakuotas sunegalavęs jūrininkas

Antradienio naktį, 1.44 val., Karinių jūrų pajėgų Jūrų gelbėjimo koordinavimo centro budėtojas gavo pranešimą iš kelto „Aura Seaway“. Pranešta, jog ...
2023-01-17
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Kariuomenės sraigtasparniu evakuotas laive susižeidęs žmogus

Trečiadienį, apie 14.30 val., Lietuvos kariuomenės Karinių jūrų pajėgų Jūrų gelbėjimo koordinavimo centras gavo pranešimą apie Baltijos jūroje esančiame laive ...
2021-09-29
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Uostas ir jūra

Klaipėdos uoste – teršalų dėmės (papildyta 17.20 val.)

Šeštadienio rytą Klaipėdos uosto akvatorijoje pastebėti teršalai per dieną buvo surinkti – apie apie 16 val. taršos likvidavimo darbai buvo ...
2020-11-14
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This