Jolanta Krutkevičienė – naujoji LCP Klaipėdos skyriaus pirmininkė

Politikų tribūna

Antradienį įvykusiame Lietuvos centro partijos (LCP) Klaipėdos skyriaus susirinkime buvo renkamas naujas skyriaus pirmininkas.

Alvido Šimkaus išplatintame pranešime teigiama, jog skyrius jau nuo balandžio pabaigos buvo likęs be pirmininko, kai jis, buvęs ilgametis skyriaus pirmininkas, dabar esantis Klaipėdos miesto tarybos nariu, atsistatydino iš pareigų, protestuodamas dėl partijos pirmininko Naglio Puteikio veiksmų.

Skyrius nariai kandidate į skyriaus pirmininkus pasiūlė ilgametę partijos narę, skyriaus pirmininko pavaduotoją, laikinai skyriui vadovavusią Jolantą Krutkevičienę (nuotr. iš„Facebook”). Ji ir buvo išrinkta skyriaus pirmininke.

Pasak pranešimo, daugumai skyriaus narių nuostabą sukėlė skyriaus susirinkime pasirodžiusi Nina Puteikienė, kuri pareiškė, kad kandidatuos į skyriaus pirmininkus.

„Paklausta, kada ji įstojo į partiją, atsakė – šiandien. Beje, taip atsakė ir nemaža dalis jos paremti atėjusių ganėtinai pagyvenusio amžiaus žmonių. Pasitikslinus, kas N. Puteikienę ir šiuos žmones priėmė, jei nebuvo skyriaus susirinkimo, N. Puteikis atsakė, kad priėmė partijos valdyba”, – rašoma Alvido Šimkaus parengtame pranešime.

Jame nurodoma, jog vadovaujantis LCP įstatais valdyba į partiją gali priimti narius tik iš tų vietovių, kur nėra skyriaus.

A. Šimkus savo pranešime tokius N. Puteiko veiksmus pavadino sukčiavimu.

„Puteikių šeimos duetas negailėdamas jėgų stengėsi, kad Nina Puteikienė laimėtų. N. Puteikienės gražbyliavimas, N. Puteikio panegirika žmonai liejosi upeliais. Visgi nepaisant Puteikių dueto pastangų, skyriaus nariai pirmininke išrinko Jolantą Krutkevičienę” , – rašoma pranešime.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Rusija ieško ir Klaipėdos politikų bei kultūros žmonių. Tarp jų - ir dabartinis meras

Rusija antradienį paskelbė Estijos ministrę pirmininkę Kają Kallas „ieškomu asmeniu“ ryšium su baudžiamąja byla, kurios turinys nebuvo atskleistas. Rusijos opozicinis ...
2024-02-13
Skaityti daugiau

Mums rašo

Barokinės muzikos magijos nublokšta

Yra Klaipėdos koncertų salės repertuare vienas koncertas, kuris jau šeštą kartą kartojamas klausytojų pageidavimu. Ar atspėsite kuris? Tai – talentingojo ...
2024-02-03
Skaityti daugiau

Mums rašo

Kodėl Klaipėdos dramos teatre - tik vieno žanro spektakliai? Padiskutuokim!

Prieš porą savaičių vienas žavingas jaunuolis tarstelėjo, kad Klaipėdos dramos teatras su tokiu repertuaru toli nenuvažiuos. Kadangi esu teatro fanė, ...
2023-11-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This