SGD klasteris vėl bendradarbiaus su pasauline jūrų pramonės paroda

Uostas ir jūra

Lietuvos SGD klasteris, kurio veiklą koordinuoja Klaipėdos mokslo ir technologijų parkas (KMTP), tęsia užpernai užmegztą bendradarbiavimą su pasaulinės jūrų pramonės parodos SMM organizatoriais Hamburg Messe und Congress GmbH. 2020 m. rugsėjo 8-11 dienomis vyksiantis renginys ir vėl pasiūlys išskirtines sąlygas jame norintiems dalyvauti klasterio atstovams.

Pranešama, kad nauja bendradarbiavimo sutartis pasirašyta rugpjūčio 12 d., kuri jau antrąsyk pasitarnaus siekiant tarptautinėje arenoje, solidžiausiame renginyje, skirtame jūrinio sektoriaus verslui, pristatyti Lietuvos SGD klasterio vykdomas veiklas ir projektus specialios sesijos metu, o taip pat suteiks galimybę delegacijos nariams nemokamai apsilankyti parodoje bei gauti specialiai paruoštus informacinius paketus.

Kas dvejus metus vykstančioje parodoje, kurios plotas siekia daugiau nei 90 tūkst. kv. m., savo stendus pristato per 2200 dalyvių iš kone 70-ies pasaulio šalių, apsilanko apie 50 tūkst. svečių iš 120-ies valstybių.

Laivų statybos, jų įrangos ir eksploatavimo, jūrinių technologijų, krovos sistemų, jūrinės  inžinerijos, jūrinių paslaugų, kitų sektorių atstovai bei ekspertai į Hamburgą susirenka pristatyti inovatyvias technologijas bei aptarti jūrinės pramonės perspektyvas.

„SMM atveria galimybes susitikti ir diskutuoti rūpimais klausimais su galingiausių jūrinės industrijos kompanijų atstovais, mokslininkais, aukštais valdžios pareigūnais. Nekantraujame darsyk prisistatyti šiai išties plačiai bendruomenei bei užmegzti su ja dar stipresnius ryšius. Kviečiame SGD klasterio partnerius savo kitų metų kalendoriuose jau pasižymėti rugsėjo 8-11 d. ir išnaudoti galingą šio pasaulinio lygio renginio potencialą“, – pranešime spaudai cituojamas Lietuvos SGD klasterio koordinatorius, KMTP plėtros vadovas Andrius Sutnikas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Edgaras Riabko - hakatono „Portathon“ jaunimo ambasadorius

Dusyk pasaulio vandens formulių F2 čempionu tapęs ir ambicingai naujiems startams besiruošiantis Lietuvos pilotas Edgaras Riabko tapo Klaipėdoje rengiamo tarptautinio ...
2023-09-06
Skaityti daugiau

Miestas

Krevetes augins panaudodami geoterminį vandenį

Vakarų Lietuvoje glūdinčius geoterminio vandens išteklius tikimasi sėkmingai panaudoti ir akvakultūroje. Tai įrodyti mokslininkai sieks eksperimentais, kurie šį rudenį startuos ...
2023-09-04
Skaityti daugiau

Verslas

Ukrainos grūdams – žaliasis Lietuvos vidaus vandens koridorius?

Rusijai pasitraukus iš susitarimo dėl ukrainietiškų grūdų eksporto per Juodąją jūrą, Klaipėdos uostas galėtų tapti naujais vartais šiam kroviniui. Analizuojant ...
2023-08-10
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This