„Atlanto“ komandoje – dar vienas legionierius kroatas

Sportas

Prie Klaipėdos „Atlanto“ treniruočių jau prisijungė dar vienas naujokas – legionierius iš Kroatijos Mateo Duničius.

19-os metų saugas praėjusiame sezone priklausė aukščiausioje Kroatijos lygoje rungtyniavusiai Zagrebo „Lokomotiva“ ekipai, tačiau buvo paskolintas antrame pagal pajėgumą čempionate kovojusiam Zagrebo „Špansko“ klubui. 

Birželio mėnesį, pasibaigus kontraktui su „Lokomotiva“ ekipa, perspektyvų futbolininką į savo gretas pasikvietė Rygos „RFS“, treniruojama Valdo Dambrausko. Mateo Duničius Latvijos sostinėje praleido du mėnesius, o dabar klubo sprendimu buvo išsiųstas rungtyniauti į uostamiestį.

„Rygos ekipoje rungtyniauja Edvinas Girdvainis, kuris tikrai daug pasakojo apie Lietuvos futbolą ir „Atlanto“ klubą. Jis puikiai atsiliepė apie šią komandą, sakė, kad čia yra ne vienas gero lygio futbolininkas. Rygos komandos treneris Valdas Dambrauskas taip pat sakė, kad ši vieta bus puiki stotelė mano tobulėjimui. „Atlanto“ gretose rungtyniauja ir labai geras mano draugas – Jurica Kovačičius. Su juo pažįstami esame jau ne vienerius metus. Nors pastaruoju metu komanda sirgalių pergalėmis ir nedžiugina, tačiau mačiau keletą rungtynių – ekipai trūksta labai nedaug, tik truputėlio sėkmės. Labai tikiuosi, kad galėsiu padėti komandai likusioje sezono dalyje dar ne vieną kartą nudžiuginti sirgalius pergalėmis“, – sakė uostamiesčio ekipos naujokas.

M. Duničius vilkės 77-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius. Futbolininkas debiutuoti A lygoje galės jau šį sekmadienį, 21-ojo turo dvikovoje tarp „Atlanto“ ir „Palangos“ ekipos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Jurica Kovačičius: „ Dvikova sostinėje bus sunki, tačiau..."

Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkams A lygos čempionato ketvirtajame rate liko sužaisti ketverias rungtynes – laukia dvikovos su Vilniaus „Žalgiriu“, Vilniaus „Riteriais“, „Panevėžiu“ ...
2019-09-24
Skaityti daugiau

Sportas

„Atlanto“ gretose - naujokas iš Rumunijos

Klaipėdos „Atlanto“ komandą papildė atakuojančio saugo pozicijoje žaidžiantis legionierius iš Rumunijos Marius Cocirla. 23-iejų futbolininkas prieš atvykdamas į uostamiestį rungtyniavo ...
2019-08-16
Skaityti daugiau

Sportas

„Atlanto" sudėtyje - permainos

Prieš prasidedant antrajai A lygos sezono pusei, Klaipedos „Atlanto“ komandos sudėtyje įvyko keletas permainų. Klubas nutraukė sutartis su gynėju Klimu Gusočenko ...
2019-08-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This