Į Klaipėdos LEZ keliasi el. komercijos bendrovė

Verslas

Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) šią savaitę pradėjo veikti elektroninės prekybos baldais kompanijos „Baldai1.lt.lt” distribucijos sandėlis ir administracinės patalpos. Bendrovė vos per 3 dienas nuo sutarties pasirašymo įsikelia į Klaipėdos LEZ lankstųjį „FlexStart” pastatą.

Dešimtyje Europos šalių veikianti Lietuvos kapitalo bendrovė Klaipėdos LEZ pasirinko nebetilpdama savo senosiose uostamiesčio patalpose bei norėdama pakelti kokybės kartelę darbuotojams, klientams ir partneriams. 1000 kv. m sandėliavimo patalpose ir 82 kv. m biure dirbs iki 10-ies „Baldai1.lt” darbuotojų.

Skelbiama, kad „Baldai1.lt” atėjus į Klaipėdos LEZ, buvo faktiškai užpildytas pirmasis „FlexStart” lankstusis gamybos pastatas – jame beliko vos 85 kv. m laisvo administracinės paskirties ploto.

Sutartį su Klaipėdos LEZ „Baldai1.lt” pasirašė vos praėjusį penktadienį ir iškart galės pradėti veiklą: sandėlio patalpos tam yra jau paruoštos. Bendrovės biuro patalpos bus įrengtos per ateinantį mėnesį.

„Baldai1.lt”  įkūrėjas ir vadovas Pijus Makarevičius sako, jog š naujojo distribucijos centro bendrovė aptarnaus ne tik Klaipėdos, bet ir Telšių bei Tauragės apskritis.

„Pasirinkome Klaipėdos LEZ dėl vystytojo profesionalumo, patogios lokacijos bei išvystytos infrastruktūros. Kokybiškai ir šiuolaikiškai įrengtos patalpos leis įdiegti naujas prekių rūšiavimo technologijas, pagreitinančias visą logistikos procesą. Toliau tobulindami prekių pristatymo procesą bei atidarinėdami naujus terminalus, esančius arčiau mūsų klientų, sieksime būti internetinės baldų prekybos lyderiai tiek Lietuvoje, tiek ir kitose 10 Europos šalių, kuriose dirbame. Per artimiausius metus esame numatę tolimesnę plėtrą bent į porą naujų rinkų”, – pranešime cituojamas P. Makarevičius.

Vaidas Velykis, Klaipėdos LEZ verslo plėtros vadovas, teigia, kad teritorijoje jau seniai veikia ne viena stipri transporto ir logistikos bendrovė, tačiau  „Baldai1.lt” paskirstymo taškas bus išskirtinis tuo, kad priklausys vienam mažmeninės prekybos prekės ženklui.

„Logistiškai Klaipėdos LEZ patrauklus Vakarų Lietuvos regioną aptarnaujančioms įmonėms: esame prie pagrindinių transporto arterijų bei miesto. Taip pat galime pasiūlyti reprezentatyvias patalpas, patogias darbuotojams ir klientams, bei lanksčias nuomos sąlygas”, – sako V. Velykis.

Skelbiama, kad „Baldai1.lt” atėjus į Klaipėdos LEZ, buvo faktiškai užpildytas pirmasis „FlexStart” lankstusis gamybos pastatas – jame beliko vos 85 kv. m laisvo administracinės paskirties ploto.

 „FlexStart” yra leidinio „fDi Intelligence” apdovanojimą už investuotojų įsikūrimo greitį pelnęs projektas, leidžiantis gamybos, sandėliavimo ar prekybos įmonėms pradėti veiklą per itin trumpą laiką – nuo 1 iki 3 mėn.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

94% investuotojų rekomenduoja Klaipėdos LEZ

Absoliuti dauguma Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) veikiančių investuotojų savo patirtį rekomenduotų kitiems verslams, rodo naujausi strateginio valdymo konsultacijų bendrovės ...
2024-02-13
Skaityti daugiau

Verslas

Paskutinio dešimtmečio Klaipėdos LEZ mokestinė nauda miestui ir valstybei - pusė milijardo

Per paskutinius 10 metų Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) veikiantys investuotojai sumokėjo 66 mln. Eur gyventojų pajamų mokesčio (GPM) – ...
2024-01-29
Skaityti daugiau

Verslas

Atlyginimai Klaipėdos LEZ įmonėse – 400 Eur didesni nei regione

Vidutinis atlyginimas iki mokesčių Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos (LEZ) investuotojų įmonėse prieš metus sudarė 2084 Eur ir 26 proc. pranoko ...
2024-01-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This