„Atlantas” „Sūduvos” nebijo

Sportas

Po trumpos pertraukos į šalies stadionus vėl grįžta A lygos čempionato kovos. 23-ojo turo rungtynėse Klaipėdos „Atlanto“ laukia rimtas jėgų išbandymas – į uostamiestį jau šį penktadienį atvyksta savo pasirodymą Europos lygos atrankoje baigusi Marijampolės  „Sūduva“.

Marijampoliečiams iki galimybės žaisti Europos lygos grupių etape trūko labai nedaug – atkrintamojo etapo rungtynėse bendru rezultatu 4:2 nusileista Budapešto „Ferencvaros“ ekipai iš Vengrijos.

„Sūduva“ puikiai pasirodė Europos lygos atrankoje ir, manau, į A lygos kovas grįš su ta pačia gera energija bei nusiteikimu. Stebėjau marijampoliečių kovas tarptautinėje arenoje, tikrai džiugu matyti tokius Lietuvos klubų pasirodymus. Tačiau, nors ir visi linkėjome „Sūduvai“ sėkmės Europoje, penktadienį kovosime dėl pergalės ir trijų taškų“, – sakė anksčiau Marijampolės ekipos garbę gynęs, o dabar „Atlanto“ marškinėlius vikintis gynėjas Marius Činikas.

Šiame sezone ekipos tarpusavyje jau sužaidė trejas rungtynes – visose pergales šventė marijampoliečiai. M. Činiko teigimu, atlantiečių ir šįkart laukia labai sunki dvikova, kurioje reikės išlaikyti drausmę gynyboje bei stengtis išnaudoti savas galimybes prie varžovų vartų.

„Marijampoliečių treneris Vladimiras Čeburinas tikrai neleis savo komandai atsipalaiduoti ir jie į šias rungtynes žiūrės labai rimtai. Jie turi tik vieną tikslą – tapti čempionais, todėl mes turime sužaisti idealias rungtynes, jei norime iškovoti pergalę. Gerbiame varžovus, bet tikrai jų nebijome. Norime mesti rimtą iššūkį šalies čempionams“, – teigė futbolininkas.

M. Činikas mano, kad svarbiu faktoriumi šioje dvikovoje gali tapti ir namų aikštės pranašumas bei triukšmingas sirgalių palaikymas.

„Sirgalių palaikymas tikrai prideda papildomų jėgų, todėl tikimės, kad klaipėdiečiai gausiai susirinks į stadioną ir užpildys tribūnas. Manau, kad laukia tikrai geros rungtynės“, – vylėsi jis.

Dvikova tarp „Atlanto“ ir „Sūduvos“ vyks šį penktadienį, rugsėjo 13 dieną. Rungtynių Klaipėdos miesto centriniame stadione pradžia – 19 val.

Bilietus į rungtynes galima įsigyti stadiono kasoje, kuri bus atidaryta likus vienai valandai iki dvikovos pradžios. Bilietų kaina suaugusiems – 4 eurai, moksleiviams, studentams ir senjorams – 2 eurai. Vaikai iki 7 metų įleidžiami nemokamai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas, Svarbu

„Atlantas" iškeliauja nebūtin

Šviesaus atminimo klaipėdiečio sporto žurnalisto Algirdo Auruškevičiaus 2013 m. išleista knyga „Pradingęs Atlantas” tapo pranašiška – Klaipėdos apygardos teismas iškėlė ...
2021-07-26
Skaityti daugiau

Svarbu, Temos

Klaipėdos futbolo fenomenas. Nemokam? Nenorim? Negalim?

Jau ne pirmi metai, kai Klaipėdos futbolo klubai yra netekę arba neįgauna teisės vadintis reprezentacine sporto šaka kartu prarasdami ir ...
2020-09-12
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Klaipėdos „Atlanto“ situacija – liūdna, bet ne beviltiška

Gėdingai aukščiausioje šalies futbolo lygoje žaidžiančio Klaipėdos „Atlanto“ savininkas Vidas Adomaitis turėjo pasiaiškinti uostamiesčio merui Vytautui Grubliauskui. Šis vylėsi, jog ...
2019-11-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This