Titas Vitukynas: „Rungtynėse su „Sūduva“ koncentracija bus maksimali“

Sportas

Klaipėdos „Atlantui“ šiame sezone dar nepavyko iškovoti taškų rungtyniaujant su šalies čempione Marijampolės „Sūduva“, tačiau uostamiesčio ekipa jau šį penktadienį turės galimybę pakeisti šią statistiką.

Titas Vitukynas šiame sezone vilkėdamas „Atlanto“ marškinėlius A lygoje jau sužaidė 17 rungtynių, per kurias du kartus pasiuntė kamuolį į varžovų vartus bei atliko vieną rezultatyvų perdavimą. atlantas.lt nuotr.

„Visi žinome, kaip marijampoliečiai pasirodė Europos lygos atrankoje, bet turime išeiti į aikštę ir atiduodi visas jėgas. „Sūduva“ į A lygos kovas grįžta po ilgos pertraukos, pastaruoju metu jiems teko ne tik daug žaisti su stipriais varžovais Europoje, bet ir daug keliauti, todėl varžovai gali būti šiek tiek pavargę. Žinoma, mes turime nuostolių, keli startinės sudėties žaidėjai bus priversti praleisti rungtynes dėl geltonų kortelių, tačiau tie, kurie žais, turi padaryti viską, kad rezultatas būtų teigiamas“, – sakė „Atlanto“ saugas Titas Vitukynas.

Šiame sezone prie uostamiesčio prisijungęs saugas vilkėdamas „Atlanto“ marškinėlius A lygoje jau sužaidė 17 rungtynių, per kurias du kartus pasiuntė kamuolį į varžovų vartus bei atliko vieną rezultatyvų perdavimą. Praėjusiame sezone futbolininkas atstovavo Alytaus „Dainavos“ ekipai, kurioje rungtyniavo ir dabar „Sūduvos“ marškinėlius vilkintis Paulius Golubickas.

„Paulius yra aukšto lygio žaidėjas. Jis labai mėgsta žaisti su kamuoliu, todėl negalime suteikti jam daug laisvės ir turime neleisti lengvai priimti kamuolių. Jeigu leisime jam pajusti rungtynių ritmą, jis tikrai pridarys mums problemų, skirstys kamuolius į aikštės kraštus, ieškos galimybių sukurti pavojingas progas savo komandos draugams arba pasižymėti pats. Žinome jo galimybes, todėl viena iš mūsų užduočių bus neleisti jam daryti to, ką jis moka geriausiai“, – teigė būsimą varžovą gerai pažįstantis „Atlanto“ futbolininkas.

T. Vitukynas pasidžiaugė, kad uostamiesčio ekipos žaidimas vis gerėja, tačiau teigė, jog svarbiausia yra iškovoti taškus.

„Žaidžiame gerą futbolą, tačiau vis pritrūksta šiek tiek sėkmės. Kiekvienoje dvikovoje atiduodame visą širdį, todėl ir rungtyniaujant prieš „Sūduvą“ koncentracija bus maksimali. Norime savo sąskaitą papildyti taškais, todėl padarysime viską, kad tai įvyktų jau šiame ture“ – sakė jis.

Dvikova tarp „Atlanto“ ir „Sūduvos“ vyks jau šį penktadienį, rugsėjo 13 dieną. Rungtynių Klaipėdos miesto centriniame stadione pradžia – 19 val. Bilietus į rungtynes galėsite įsigyti stadiono kasoje, kuri bus atidaryta likus vienai valandai iki dvikovos pradžios. Moksleiviams bei studentams, pateikus pažymėjimą, įėjimas į šias varžybas bus nemokamas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Gargžduose - vyrų tinklinio finalo ketverto turnyras

Šį savaitgalį , kovo 23-24 dienomis, Gargždų sporto centro salėje vyks „Meistro kodo“ Lietuvos vyrų tinklinio čempionato finalo ketverto turnyras. ...
2024-03-21
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

Istoriniame mače - „Atlanto" pergalė

Šeštadienio popietę Klaipėdos centriniame stadione įvyko istorinės rungtynės - LFF II lygos Vakarų zonoje susitiko Klaipėdos „Atlantas" ir naujai sukurta „Neptūno" ekipa. 
2020-06-27
Skaityti daugiau

Sportas

Šeštadienį - futbolo šventė

Šį šeštadienį, birželio 27-ąją, Klaipėdos „Neptūnas“ rengia futbolo šventę Klaipėdos miesto centriniame stadione. Nuo 11 val. 4-13 metų vaikai ir ...
2020-06-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This