Pajūrio seniūnaitijos suspindėjo žaidynėse

Sportas

Gargžduose vykusiose Lietuvos seniūnijų sporto žaidynėse, kuriose rungėsi daugiau kaip 1 000 dalyvių,  bendroje rajonų savivaldybių įskaitoje daugiausia taškų surinko Klaipėdos rajono savivaldybė.

II vietoje liko Kretingos rajono savivaldybė, o III vietą iškovojo Utenos rajono savivaldybė. Bendroje įskaitoje tarp miestų I vietą iškovojo Klaipėdos, II – Panevėžio, III – Kauno miesto savivaldybė.

„Mums visiems kartu labai svarbu suprasti ir tikėti, kad tokie projektai, kurių misija – įtraukti kiekvieną mūsų šalies gyventoją į sporto visiems sąjūdį, yra be galo reikalingi pirmiausia pačiam žmogui, jo šeimos nariams, seniūnijų, savivaldybių bendruomenėms. Kartais sunku patikėti, kiek daug reiškia žmogui būti pakviestam atstovauti savo regionui, būti įtrauktam į bendruomenės veiklą, todėl mūsų tikslas – puoselėti mėgėjų sportą ir pasiekti, kad kuo daugiau šalies gyventojų organizuotai ir sistemingai sportuotų savo gyvenamosiose vietose“, – finalinių varžybų metu sakė asociacijos „Sportas visiems“ prezidentas Algis Bronislovas Vasiliauskas.

Pastaraisiais metais Lietuvos seniūnijų sporto žaidynės buvo vykdomos etapais. I etapo atrankinės varžybose buvo vykdomos seniūnijose ir savivaldybėse tarp seniūnijų ir mikrorajonų komandų. II etapo atrankinės varžybos vyko 8 miestų zonose, kuriose varžybas organizuoja ir vykdo savivaldybės ir sporto centrai. Todėl į finalą atvyko tik stipriausios komandos, įveikusios ne vieną varžovą ir esančios vertos kovoti finale.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Parkeliavo seniūnaitijų žaidynių taurė

Ketvirtadienį Klaipėdos merui Vytautui Grubliauskui įteikta XII Lietuvos seniūnijų sporto žaidynių nugalėtojų taurė. Ją į uostamiestį atgabeno Lietuvos asociacijos „Sportas ...
2019-11-28
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Svarbu

Sezoną Palanga pasitinka ant sporto bangos

Penktadienį jau kurį laiką  - orams leidus - vasaros ritmu gyvenanti Palanga pagaliau davė startą kurortiniam sezonui. Šiais metais kasmetinė Kurorto šventė „Myliu Palangą“, kuria oficialiai skelbiama vasaros sezono pradžia, sutinkama ant sporto bangos: prie jūros itin laukiami visi, pamėgusieji sveikatingumą, sveiką gyvenseną bei sportą – kartu su Kurorto švente Palangoje vyks festivalis „Sportas visiems“.
2018-05-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This