Legendinės N. Murnikovienės gyvenime vėl vyksta skyrybos

Svarbu, Veidai

Tikėjusi, kad pagaliau ištraukė laimingą vedybų loterijos bilietą, žinomiausia Lietuvos kultūrizmo propaguotoja klaipėdietė Natalja Murnikovienė-Bartaševičienė priversta trečią kartą išgyventi skyrybas.

Klaipėdos apylinkės teisme rašytinio proceso tvarka nagrinėjami N. Murnikovienės-Bartaševičienės ir jos vyro Lino Bartaševičiaus pareiškimai nutraukti santuoką abiejų sutuoktinių bendru sutarimu.

Natalja Murnikovienė ir Linas Bartuševičius aukso žiedus sumainė prieš šešerius metus. Asmeninio archyvo nuotr.

„Nenoriu apie tai kalbėti. Nieko nekomentuosiu“, – nekalbi buvo prieš tris mėnesius 50-metį atšventusi moteris.

Klaipėdos santuokų rūmuose pora aukso žiedus sumainė 2013 metų rugpjūčio 3 dieną. Po santuokos N. Murnikovienė pasirinko dvigubą pavardę ir tapo N. Murnikoviene-Bartaševičiene.

Laimę spinduliavusi moteris tvirtino, kad tai tikrai paskutinė jos santuoka, kuriai ji pasiryžo, nors buvo išgyvenusi dvejas skyrybas.

„Vedybos – tai loterija. Tikime, kad dabar tavo bilietas labai laimingas“, – prieš šešerius metus sakė porą prie Klaipėdos santuokų rūmų sveikinę kolegos ir draugai. Panašu, jog ir geležine tituluojama moteris tikėjo, kad santuoka truks amžinai, nes sutuoktiniai spinduliavo laime.

N. Murnikovienė su penkeriais metais jaunesniu L. Bartaševičiumi susipažino internete. Vėliau pora ėmė susitikinėti, vyras jai pasipiršo ir iš Kauno persikraustė į Klaipėdą.

„Jis mylintias žmogus, gražus, stiprus, geras. Niekam jo neatiduosiu“, – žurnalistams prieš šešerius metus sakė N. Murnikovienė-Bartaševičienė.

Profesionalius sportininkus ir mėgėjus šiuo metu treniruojanti N. Murnikovienė-Bartaševičienė pagrįstai yra vadinama Lietuvos kultūrizmo legenda. Ji ne kartą tapo absoliučia Lietuvos kultūrizmo čempione, laurus skynė Europos ir pasaulio kultūrizmo čempionatuose.

Jos sutuoktinis L. Bartaševičius taip pat yra profesionalus kultūristas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This