Klaipėdoje Lietuvos rankininkės nusileido Juodkalnijai

Sportas

Lietuvos moterų rankinio rinktinė Europos čempionato atrankos rungtynėse sekmadienį Klaipėdoje rezultatu 24:32 (14:20) nusileido galingai Juodkalnijos rinktinei.

Rungtynes abi komandos pradėjo apsikeisdamos rezultatyviomis atakomis ir prabėgus 5 pirmojo kėlinio minutėms rezultatas buvo lygus 3:3, tačiau tuomet varžovės surengė pirmąjį mini spurtą ir susikūrė keturių įvarčių pranašumą (7:3), vėliau uraganiškai puolusios juodkalnietės savąją persvarą dar labiau padidino (14:8). Drausmingai kėlinio pabaigą sužaidusi Lietuvos moterų rinktinė daugiau varžovėms didinti pranašumo nebeleido ir po pirmojo kėlinio ekipas skyrė 6 įvarčiai (20:14).

Antrajame kėlinyje Lietuvos rinktinei pavyko pagerinti savąją gynybą ir ilgą laiką skirtumas tarp komandų svyravo nuo 5 iki 6 įvarčių. Lemiamas juodkalniečių spurtas įvyko antrojo kėlinio viduryje, kuomet jų persvara pasiekė dviženklę ribą (28:18). Lietuvos moterų rinktinė rungtynių pabaigoje pademonstravo charakterį ir atsilikimą sumažino iki vienženklio. Pergalę Juodkalnijos rinktinė iškovojo 8 įvarčių skirtumu (32:24).

Po šio susitikimo vyriausiasis komandos treneris Karolis Kaladinskas teigė, jog nors žaidimas nebuvo blogas, tačiau pergalėms rinktinė dar turi pribręsti.

„Vargu ar galėjome tikėtis pergalingo rezultato. Palikime tai ateičiai. Šiandien tikrai galiu pasidžiaugti, kad merginos parodė didelį charakterį ir norą kovoti dėl kiekvieno kamuolio”, – teigė jis.

Greta Kavaliauskaitė po rungtynių akcentavo varžovių kietą žaidimą: „Rungtynių tempas buvo didesnis nei Vengrijoje. Kova buvo daug kietesnė, buvo daug momentų, kai vos nesusimušėm, buvo diskusijų su teisėjais ir apsižodžiavimų su priešininkėms, bet po rungtynių viskas jau nurimę.“

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Lietuvos rankininkės Klaipėdoje pralaimėjo Šveicarijos rinktinei

2022 m. Europos čempionato atrankos turnyre Lietuvos moterų rankinio rinktinė ketvirtadienio vakarą Klaipėdos „Švyturio“ arenoje priėmė Šveicarijos nacionalinę komandą. Pirmą ...
2022-03-03
Skaityti daugiau

Sportas

„Švyturio" arenoje - Lietuvos moterų rankinio rinktinės ir Šveicarijos susitikimas

Klaipėdos „Švyturio“ arenoje Lietuvos moterų rankinio rinktinė ketvirtadienį žais labai svarbias 2022 m. Europos čempionato rungtynes su Šveicarijos nacionaline komanda. ...
2022-03-03
Skaityti daugiau

Sportas

Europos moterų čempionato rankinio atrankos rungtynės - Klaipėdoje

Lietuvos moterų rankinio rinktinė pirmadienį susirinko į treniruočių stovyklą ir pradėjo pasirengimą 2022 m. Europos čempionato atrankos turnyro rungtynėms su ...
2022-02-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This