Plečia kavos asortimentą keltuose

Uostas ir jūra

Keltų kompanija DFDS praneša, kad „vienija jėgas” su specializuotu kavos tinklu „Vero Café“.

Iki šiol keltų keleiviai rinkdavosi tarp juodos kavos ir kavos su pienu. Tačiau dabar beveik visų keltų keleiviai galės rasti viską nuo klasikinio espresso, ruošiamo iš specifiškai tam skrudintų pupelių iki „flat white“ ar karamelinio latte macchiato, daromų su natūraliu pienu ir iš ką tik sumaltos kavos.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Pranešime spaudai citujamas DFDS projektų vadovas Linas Lesauskas teigia, kad investicijos į kavos kokybę yra būtinos.

„Daugumai mūsų klientų kava – rytinio ritualo dalis, o espresso puodelis po vakarienės ar pietų – tai labai svarbi akimirka, kuri gali vainikuoti arba sugadinti visą patirtį”, – teigia jis.

Anot kompanijos atstovo, idėja bendradarbiauti su kavos profesionalais gimė neatsitiktinai.

„Šių metų pradžioje svarstėme, kaip pagerinti šiuo metu keltuose siūlomos kavos kokybę ir kavos asortimentą. Norėjome ne tik naudoti geresnius ingredientus, bet ir įgyti daugiau žinių bei gebėjimų, investuoti į modernesnę įrangą. Savo partneriais pasirinkę „Vero Café“, užtikrinome kelis svarbiausius dalykus: nuolatinė šio tinklo specialistų kavos gaminimo priežiūra laivuose lemia, kad keltais keliaujantys lietuviai ir užsienio svečiai gali mėgautis tokiais pačiais kavos gaminiais, kokius užsisakytų ir kavinėse Lietuvoje. Taip pat investavome į unikalius kavos ir jos ruošimo mokymus, kuriuos keltuose veikiančių barų darbuotojams vedė daugiametę patirtį kavos versle ir mokymuose sukaupęs Darius Vėželis”, – teigia L. Lesauskas.

Parengta pagal UAB „Integrity PR“ pranešimą spaudai

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Uostas ir jūra

„World Travel Awards“ apdovanojimuose – DFDS pergalė

Vienas didžiausių Europoje keltų operatorių DFDS, iš Klaipėdos jūrų uosto plaukiojantis trimis maršrutais, prestižiniuose „World Travel Awards“ apdovanojimuose pelnė rekordinį ...
2023-11-15
Skaityti daugiau

Verslas

Nuo elektrinių vilkikų iki švaraus uosto

Į Klaipėdos regiono kelius neseniai išriedėjo pirmieji komerciniai elektriniai vilkikai Lietuvoje. Mieste gyventojus jau trejus metus vežioja elektrinis autobusas, pasiteisinusi ...
2023-06-27
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

DFDS įdarbina pirmuosius elektrinius vilkikus Klaipėdoje

Danijos kapitalo keltų ir krovinių transportavimo bendrovė DFDS Klaipėdos regione pradėjo naudoti elektrinius vilkikus. Iš viso uostamiesčio apylinkėse kursuos trys ...
2023-06-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This