„Atrodo, kad durys jau atidarytos, bet mes sugebame atsitrenkti į sieną”

Sportas

A lygos 26-ojo turo rungtynėse Klaipėdoje šeštadienį futbolo gerbėjų laukia akistata tarp „Atlanto“ ir Vilniaus „Riterių“.

„Atlanto“ gynėjas iš Bulgarijos Dimitaras Petkovas mano, kad artimiausioje dvikovoje aistrų taip pat netrūks.

Pastarosios ekipos tarpusavyje šiame sezone susitiko jau tris kartus ir visos dvikovos buvo labai atkaklios. Pirmame rate sužaista lygiosiomis 0:0, antrojo rato rungtynėse sunkią pergalę rezultatu 3:2 šventė svečiai iš sostinės, nors geltonai-mėlyni po pirmojo kėlinio ir pirmavo dviejų įvarčių persvara, o trečiojo rato dvikova Vilniuje vėl baigėsi lygiosiomis – 1:1.

„Mūsų varžovai – gera komanda, tačiau jie yra tokie patys žmonės kaip ir mes. Visi žinome, kaip reikia žaisti futbolą ir visi stengiamės tai daryti kuo geriau. Žinoma, „Riteriams“ kiekvienas taškas dabar svarbus, bet mes taip pat norime pergalės, nes pastarosios dvejos rungtynės su čempionato lyderiais mums buvo labai skaudžios. Esame motyvuoti ir į aikštę eisime tik vieno – pergalės. Jei varžovai tikisi lengvų rungtynių, galiu pažadėti, kad to tikrai nebus. Eisime kautis, nes norime visiems įrodyti, kad esame gera komanda, kurią reikia gerbti“, – sakė „Atlanto“ gynėjas iš Bulgarijos Dimitaras Petkovas.

Kad kovos šių ekipų rungtynėse netrūksta, liudija ir praėjusių dvikovų istorija. Čia būta visko – teisėjams ne kartą teko drausminti futbolininkus geltonomis kortelėmis, dvejose rungtynėse teisėjams teko iš kišenės traukti ir raudoną kortelę.

D. Petkovas mano, kad artimiausioje dvikovoje aistrų taip pat netrūks.

„Emocijos yra futbolo dalis. To neišvengsi. Manau, kad šįkart rungtynes laimės ta komanda, kuri geriau su tuo susitvarkys. Žinoma, turime išlikti dėmesingi gynyboje, bet visi žino, kad geriausia gynyba – puolimas. Kiekvienose rungtynėse susikuriame puikių progų įvarčiams įmušti, bet nesugebame jomis pasinaudoti. Atrodo, kad durys jau atidarytos, bet mes sugebame atsitrenkti į sieną. Privalome išnaudoti savo šansus, jei norime kovoti dėl pergalės“, – teigė futbolininkas.

Tačiau Dimitaro Petkovo šioje dvikovoje laukia ir sunkus darbas gynyboje – pasiųsti kamuolį į „Atlanto“ vartus kėsinsis rezultatyviausias „Riterių“ futbolininkas Teremas Moffi, praėjusiame ture pelnęs net tris įvarčius į „Palangos“ vartus.

„Žinoma, po tokio pasirodymo Palangoje, jo pasitikėjimas savimi bus gerokai išaugęs, bet mes žinome, ko iš jo tikėtis ir kaip žaisti prieš jį. Rungtyniaudamas prieš „Atlantą“ šiame sezone jis įmušė tik nuo 11 metrų žymos, o tai rodo, kad gynyboje mes viską darome teisingai. Jam skirsime daug dėmesio, bet „Riterių“ ekipoje yra daug pavojingų žaidėjų, todėl gynyboje turime žaisti labai atsakingai ir neleisti jiems net žvilgtelėti į mūsų vartų pusę“, – apie laukiančią dvikovą kalbėjo legionierius.

Dvikova tarp „Atlanto“ ir „Riterių“ Klaipėdos miesto centriniame stadione vyks šeštadienį, spalio 5 dieną. Rungtynių pradžia – 15 valandą.

Reklama: sulankstomos durys

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

Istoriniame mače - „Atlanto" pergalė

Šeštadienio popietę Klaipėdos centriniame stadione įvyko istorinės rungtynės - LFF II lygos Vakarų zonoje susitiko Klaipėdos „Atlantas" ir naujai sukurta „Neptūno" ekipa. 
2020-06-27
Skaityti daugiau

Sportas

Šeštadienį - futbolo šventė

Šį šeštadienį, birželio 27-ąją, Klaipėdos „Neptūnas“ rengia futbolo šventę Klaipėdos miesto centriniame stadione. Nuo 11 val. 4-13 metų vaikai ir ...
2020-06-26
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

„Atlantas" toliau gyvuos

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) II lygoje teisę rungtyniauti balandžio pradžioje gavęs Klaipėdos „Atlantas” sulaukė ir palankaus Klaipėdos apygardos teismo sprendimo – ...
2020-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This