Įkurtas Laisvės partijos Klaipėdos skyrius (5)

Politika
Avatar photoAtvira Klaipėda
2019-10-06

Laisvės partija šeštadienį įsteigė Klaipėdos skyrių. Skyriaus pirmininke išrinkta Klaipėdos miesto tarybos narė Vaida Žvikienė.

Anot pranešimo, partijos skyriai dabar jau yra visuose Lietuvos didmiesčiuose, iki metų pabaigos skyrių tinklas, planuojama, aprėps visą Lietuvą. Teigiama, kad partijos narių skaičius šalyje siekia apie 3000.

Susirinkime išrinkti ir pirmininkės pavaduotojai. Jais tapo teisininkė Laura Sereckė, teisininkė, visuomenininkė Birutė Andruškaitė, kardiochirurgas dr. Saulius Raugelė ir Tadas Petrokas, dirbantis privačioje įmonėje. Pasak pranešimo visi jie, kaip ir absoliuti dauguma į susirinkimą atėjusių naujosios politinės organizacijos narių – jauni žmonės, iki šiol nedalyvavę politikoje, nebuvę jokios partijos nariais.

Susirinkime pristatyti ir programiniai partijos pagrindai – naikinti asmens laisvę varžančius draudimus, užtikrinti kokybišką švietimą, įtraukti visaverčiam gyvenimui visuomenės paribyje esančias pažeidžiamiausias grupes.

Sveikinimo žodžius naujiesiems partiečiams tarė partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė ir Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, kurio rinkiminėje komandoje buvo ir klaipėdiečių, dabar tapusių šios partijos nariais.

Žymos: | | | | | | | |

Komentarai (5):

Atsakymai į “Įkurtas Laisvės partijos Klaipėdos skyrius”: 5

  1. Jonas parašė:

    Dar vieni „gelbėtojai“…

  2. Anonimas parašė:

    „Su Vaida Žvikiene mus sieja draugiški, normalūs santykiai. Mes žmonės bendraujantys. Nesu politikoje, negaliu įtakoti, neužsiiminėju tokiais dalykais”, – sakė S. Raugelė.

    Bet dabar jau politikoje…

  3. akylas.stebetojas parašė:

    …Tai kaip ten su privačių interesų konfliktu? :-)) žr. https://www.atviraklaipeda.lt/zyma/saulius-raugele/

  4. klaipėdietė parašė:

    Naujoji partija ,tikriausia,NESKURS : PAREMS Daugiabučių gyvenamųjų namų administratoriai (LAIKYKITĖS butų savininkai !)Juk p.Vaida Ž. – ,,Mano būstas LT Regiono vadovė !

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Universiteto ligoninė: kaltieji ieško kaltųjų

Įstūmę į dideles bėdas dvi Klaipėdos ligonines miesto politikai vaidina šventuosius ir bando savo kaltes suversti tiems, kurie statė ir ...
2024-07-23
Skaityti daugiau

Politika

Socdemai užpildė atsiradusią skylę

Po to, kai į Klaipėdos miesto tarybą su Socialdemokratų partijos sąrašu išrinktas Kretingos ligoninei vadovaujantis Romaldas Sakalauskas, ketinęs Seimą šturmuoti ...
2024-07-23
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Kultūra

Klaipėdos pilies džiazo festivalis baigėsi įspūdingais pasirodymais

Šeštadienį baigėsi Klaipėdos pilies džiazo festivalis. Jame pasirodė Daniela Simmons & Atilla Sereftug  Medi jazz  iš Prancūzijos, Italijos, Šveicarijos, taip pat – ...
2024-06-30
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This