Atvyks anksčiau „Aleksandr Pushkin” buvęs „Marco Polo”

Uostas ir jūra

Pirmadienį nuo 9 iki 17 val. Klaipėdoje viešės kruizinis laivas „Marco Polo”.

cruisemapper.com nuotr.

Pasak „Cruise Services Klaipėda” kruizų aptarnavimo vadovės Agnės Mikniūtės, šiuo laivu į mūsų miestą atvyksta 770 keleivių iš 12 šalių. Didžioji laivo keleivių dalis yra iš Didžiosios Britanijos. Kiti keleiviai iš Australijos, Kolumbijos, Danijos, Vokietijos, Airijos, Italijos, Japonijos, Maltos, Naujosios Zelandijos, Švedijos bei JAV.

Į Klaipėdą laivas atvyksta iš Rygos. Palikęs mūsų uostamiestį jis vyks į Gdanską. Laivo keleiviai 11 dienų kruizo po Baltijos jūrą metu dar aplanko Vokietiją, Daniją, Švediją.

176 m ilgio, 11 denių laivas, plaukiojantis po Bahamų vėliava, buvo pastatytas 1965 m. Rytų Vokietijoje. Iš pradžių laivas priklausė Sovietų sąjungos Baltijos laivininkystės kompanijai ir buvo vadinamas „Aleksandr Pushkin”. 1991 m., pasikeitus savininkams, laivas pervadintas „Marco Polo”. Dabar laivas priklauso Graikijoje įkurtai kompanijai „Global Maritime Group”. Laivo operatorius – Didžiosios Britanijos kompanija „Cruise and Maritime VoyagesCruise and Maritime Voyages”.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Uostas ir jūra

Klaipėdą 19-ą kartą pristato kruizinės laivybos parodoje

Šią savaitę Majamyje vyksta didžiausia pasaulyje kruizinei laivybai skirta paroda „Seatrade Cruise Global 2024“. Joje jau 19 kartą dalyvaujantis Klaipėdos ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Ant seklumos užplaukusio kelto keleiviai nenukentėjo

Sekmadienį Švedijoje ant seklumos užplaukusiame kelte buvę 42 keleiviai ir 29 įgulos nariai šiuo metu yra saugūs, praneša jį valdanti ...
2023-10-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Uostas ir jūra

Pirmasis šiemetinis kruizinis laivas Klaipėdoje turėjo ir svarbią užduotį

Penktadienio rytą į Klaipėdos uostą įplaukęs laivas „Hamburg“ kaip ir prieš metus atidarė Klaipėdos kruizinių laivų sezoną. Su Bahamų vėliava ...
2023-04-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This