Šokėjai – tarp pasaulio lyderių

Sportas

Barselonoje vykusiame pasaulio KANGOO JUMPS FITNESS čempionate Lietuvą atstovavusi jungtinė komanda, telkiama Klaipėdoje veikiančio šokių klubo „Danė” vadovo Tado Romeikos pirmą kartą šalies istorijoje pateko į didįjį penketuką.

Lietuvaičiai atsidūrė greta kur kas didesnių šalių atstovų – Ukrainos, Ispanijos, Pietų Korėjos.

Anot komandos narės Natalijos Linės-Tokarevos, buvo neapsakomas jausmas išvysti, kai daugiau kaip pusė arenos žiūrovų nulipus nuo scenos sekė paskui Lietuvos komandą ir nenustodami garsiai skandavo „Lietuva, the winners, you’re the best”.

„Tą akimirką buvo taip gera girdėti, kad mūsų maža tauta liko įvertinta ir pastebėta viso pasaulio žmonių. Po pasirodymo sulaukėme ne vieno geriausių pasaulio trenerių teigiamų komentarų ir nuoširdžių palaikymo žodžių, jie su susižavėjimu kalbėjo apie kompozicijos ir elementų sudėtingumą, jų atlikimą”, – teigia N. Linė-Tokareva.

Konkurso metu žymiausi KANGOO JUMPS pasaulio treneriai buvo nustebinti lietuvaičių atliktų neįprastų šokių elementų su KANGOO JUMPS batais.

„Dar pirmųjų repeticijų metu, kartu su šokėjais, nusprendėme kompoziciją kurti tokią, kuri pirmiausiai patiktų patiems komandos nariams. Ar ne tiesa, kad žmogus būna laimingas tik tada, kai jam patinka daryti tai kas priverčia per kūną bėgioti šiurpuliukus? Šiuo metu ypatingai džiaugiuosi komandos narių pastangomis bei begaliniu noru ir pasididžiavimu atstovauti Lietuvai pasaulio KANGOO JUMPS čempionate. Kartu su komandos nariais jau nekantraujame ir laukiame kitų pasirodymų“, – kalbėjo komandos vadovas Tadas Romeika.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Klaipėdos šokėjai Ispanijoje užėmė prizines vietas

Šeštadienį bei sekmadienį Maljorkoje, Ispanijoje, vyko „Mallorca dance festival 2023“ festivalis, kuriame WSDF (World Dance Sporto Federation) komandų choreografijų kategorijoje ...
2023-11-15
Skaityti daugiau

Nuomonės

Dan(g)ė

Iš apačios kyla sąjūdis Danę pervadinti Dange. Man abi hidronimo formos gražios: abi baltiškos ir turi savo tradiciją. Bėdą matau ...
2023-06-06
Skaityti daugiau

Mums rašo

Kavinėje „Mylunch“ – keli šimtai šokančių uostamiesčio gyventojų

Rugpjūčio 9 d. Hekaus galerijoje įsikūręs šokių klubas „Danė“ pakvietė uostamiesčio gyventojus į nemokamas projekto #ŠiaurinėKlaipėdaŠoka šokių ir sporto treniruotes. ...
2022-08-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This