„Dragūno” laukia ketverios rungtynės

Sportas

Klaipėdos „Dragūno” rankininkų laukia itin įtempta savaitė: per 9 dienas teks sužaisti ketverias rungtynes.

Šį šeštadienį, „Dragūnas” Šiauliuose žais Lietuvos rankinio lygos rungtynes su vietos „SM Dubysa”, trečiadienį, spalio 30 d., Vilniuje stos prieš HC  „Vilnių”.

„Dragūno” vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas teigė, kad šiauliečių ekipa namuose visada yra pavojinga.

„Mums ten niekada nebūna lengva, jų savotiškas žaidimas. Tačiau savo uždavinių nekeičiame – turi būti toks pat rezultatas, koks buvo žaidžiant su Utenos ir Panevėžio komandomis”, – sakė A. Juškėnas.

rkdragunas.lt nuotr.

Kitą savaitgalį Klaipėdoje laukia dvejos Baltijos rankinio lygos rungtynės.

Lapkričio 1 d., penktadienį, 19 val. vyks akistata su Minsko SKA (Baltarusija), o lapkričio 3 d., sekmadienį, 14 val. – su Zaporožės ZTR (Ukraina).

„Reikės stengtis kuo geriau kovoti su abiem komandomis. Būtinai turime pasiimti bent porą taškų, jeigu norime ir šį sezoną žygiuoti kur nors toliau”, – pabrėžė „Dragūno” vyriausiasis treneris.

Dėl atsinaujinusių kelio problemų komandai šiuo metu vėl negali padėti Lukas Vanagas, taip pat reabilitaciją atlieka ir Lukas Juškėnas, kuriam buvo atlikta planinė operacija.

„Lapkritį jau pradėsime rimtą rankinį ir tada, tikiuosi, pamatysime, ko esame verti. Judame į priekį spręsdami besikartojančias problemas ir klaidas. Šviesa tunelio gale dar toli, bet einame pirmyn. Turime įtraukti jaunimą, o kai kurie jų dar tikrai pajėgumu neprilygsta komandos draugams. Tai normalu, turint omenyje jauną amžių. Tačiau tikiuosi, kad pagrindiniai žaidėjai, kuriems teks daugiau krūvio, imsis iniciatyvos”, – kalbėjo A. Juškėnas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Dragūnas“ iškovojo Baltijos rankinio lygos bronzą

Savaitgalį Estijoje vykusiame Baltijos rankinio lygos finalo ketverte vienintelė Lietuvai atstovavusi komanda – Klaipėdos „Dragūnas“ – paskutinėmis rungtynių sekundėmis išplėšė ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Sportas

Tarptautinio rankinio turnyro trofėjus iškeliavo į Estiją

Rugpjūčio 18-20 dienomis Klaipėdoje vyko jau 23-iasis tarptautinis rankinio turnyras pulkininkui leitenantui Rimantui Baltušiui atminti. Turnyre šiais metais dalyvavo 6 ...
2023-08-21
Skaityti daugiau

Sveikata

Į vyrų sveikatos problemas rankininkai dėmesį atkreipia originaliai

Klaipėdos „Dragūno” rankininkai visą lapkritį traukė sirgalių ir varžovų dėmesį vienu išvaizdos pasikeitimu – didžioji komandos dalis užsiaugino ūsus. Šis ...
2022-11-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This