Klaipėdoje buriasi neįprasta bendruomenė

Verslas

Klaipėdos reklamos agentūra „Stand Up“ jau kelerius metus iš eilės savo klientus kviečia į nemokamą geriausių metų reklamų peržiūros seansą. Šįkart į agentūros organizuotą geriausių šių metų festivalio „Kanų liūtai“ reklamų peržiūrą susirinko 115 verslo atstovų.

„Jei prekės ženklas nenori keisti pasaulio ar yra nenuoširdus – jis neturi ateities“, – toks šūkis šįmet lydėjo „Kanų liūtų“ išrinktų geriausių pasaulio reklamų apdovanojimus.

„Stand Up“ vadovė Inesa Budginė įsitikinusi, kad kasmet didėjantis susidomėjimas profesionalia reklama ir jos efektyvumu verslius klaipėdiečius paskatins naujiems iššūkiams. Pasak jos, pildosi prognozės, kurių realumu buvo sunku patikėti prieš gerą dešimtmetį.

„Uostamiestyje dirbame su daugeliu smulkių, vidutinių ir stambių kompanijų, tarp kurių – ne tik Klaipėdos įmonės, tokios kaip „DFDS Seaways“, bet ir pasaulinio lygio prekės ženklas „Samsung“. 2004-2005 metais svajonė, kad galime tapti versliu ir inovatyviu miestu, kuriame gajus suvokimas apie šiuolaikinės reklamos formų ir kanalų naudą, pagaliau virsta tikrove“, – pranešime spaudai cituojama I. Budginė.

Reklamos agentūros vadovės teigimu, susidomėjimas reklamos efektyvumu, nestandartiniais rinkodaros sprendimais ir tikėjimas įvaizdžio ir pardavimų sinergijos galia tvirtai apsigyveno Klaipėdoje.

„Stebime, kaip vis daugiau verslo atstovų tiki ir supranta, kad kūryba ir nestandartinės idėjos suteikia postūmį augti, plėstis, didina klientų ar vartotojų lojalumą. Drįstame teigti, kad šiuo metu Lietuvos pajūryje buriasi nuovoki, naujovėmis besidominti reklamos mylėtojų bendruomenė“, – teigia I. Budginė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Tadai, kodėl taip kukliai?*

„To dar nebuvo, kad savivaldybės biudžetinės įstaigos direktorius reklamuotų savo atvaizdą „visame gražume” miesto stenduose. Skirti GPM prašo daug kas, ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Miestas

Klaipėdai sukūrė naują reklamą

Šiaurietiškos nuotaikos kupinas miestas prie jūros, kuriame gera gyventi ir kurti. Tokią žinutę siunčia VšĮ „Klaipėda ID“ naujai pristatytas reklaminis ...
2024-01-25
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

„Klaipėdos" leidėjai - solidi bauda

Pirmos instancijos teismas paliko galioti Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos (VVTAT) sprendimą, kuriuo dienraščius „Klaipėda” ir „Kauno diena” leidžiančiai bendrovei ...
2023-07-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This