Šalies ugniagesių rinktinėje – ir klaipėdietis

Sportas

Šį šeštadienį Lietuvos stipriausiųjų ugniagesių gelbėtojų rinktinė išvyksta į Montgomerį, Jungtines Amerikos Valstijas, kur spalio 21-26 d. vyks Pasaulio stipriausiojo ugniagesio čempionatas.

Lietuvai kartu su kolegomis iš kitų šalies regionų atstovaus ir Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos skyrininkas Jurgis Rumiancevas.

Skelbiama, jog 2018 m. Lietuvos rinktinė pasaulio čempionate Sakramente komandinės estafetės rungtyje užėmė trečiąją vietą, 2015 m. Montgomeryje taip pat liko treti.

Šiemet Mozelyje, Vokietijoje, vykusiose tarptautinėse varžybose komandinės estafetės rungtyje ši rinktinė užėmė pirmąją vietą. Šiek tiek sėkmės šios kategorijos rungtyje pritrūko rugsėjį Slovėnijoje vykusiame Europos čempionate, nes į finalinius bėgimus rinktinė nepateko. Tačiau nudžiugino puikūs rinktinės narių asmeniniai rezultatai.

Lietuvos stipriausiųjų ugniagesių gelbėtojų rinktinės nariai yra ne kartą dalyvavę tarptautinėse varžybose, o net keturi iš jų yra dalyvavę ir pasaulio čempionatuose.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Uostamiesčio ugniagesiai iš narų varžybų grįžo su medaliais

Kaimyniniame Liepojos mieste vykusiose tarptautinėse narų varžybose Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 1-osios komandos narai bendroje įskaitoje užėmė antrąją vietą. Jurgis ...
2019-08-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This