„Neptūnas“ tęsia tragišką pasirodymą LKL

Sportas

Šeštadienio vakarą išvykoje Kėdainiuose LKL rungtynes žaidęs Klaipėdos „Neptūnas” į savo sąskaitą įsirašė jau ketvirtąjį iš eilės pralaimėjimą – šįkart rezultatu 68:75 (24:13, 15:28, 13:12, 16:22) nusileido „Nevėžiui”.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Vienu pagrindiniu kėdainiečių pergalės kalvių tapo savo buvusią komandą baudęs Laurynas Beliauskas. Klaipėdietis į „Neptūno“, kurio garbę gynė penkerius metus, krepšį įmetė 17 taškų, atkovojo 8 kamuolius ir surinko 19 naudingumo balų.

„Nevėžis“ klaipėdiečius įveikė ir be antro rezultatyviausio savo žaidėjo Georgios Kalaitzakio, kuris nežaidė dėl susižeidimo.

Dar antrojo kėlinio starte „Neptūnas“ turėjo 13 taškų persvarą (26:13), tačiau paleido iniciatyvą iš savo rankų ir tik paskutiniame kėlinyje buvo sugebėjęs išsiveržti į priekį (58:56). Tačiau sėkmingai žaidę L. Beliauskas ir Viny Okouo terorizavo uostamiesčio komandą ir kėdainiečiai vėl turėjo persvarą (61:58). Netrukus tas pats L. Beliauskas šovė tritaškį, V. Okouo pelnė taškus iš po krepšio ir „Nevėžis“ toliau kontroliavo mačo eigą (71:66).

Paskutinėmis dvikovos sekundėmis svečiai dar bandė grįžti į rungtynes, tačiau sėkmingai apsigynę „Nevėžio“ krepšininkai jiems to padaryti neleido.

Klaipėdiečiai realizavo vos 3 tritaškius iš 25 (12 proc.), o kovą dėl kamuolių pralaimėjo 35:43.

Kitas LKL rungtynes klaipėdiečiai žais irgi išvykoje – spalio 26-ąją važiuos pas Pasvalio „Pieno žvaigždes”. Prieš tai jie spalio 23-iąją dar sužais namų FIBA čempionų lygos namų rungtynes su „JDA Dijon“.

STATISTIKA

„Neptūnas“: Gytis Masiulis 17 (9 atk. kam., 24 naud. bal.), Tadas Sedekerskis 13 (6 atk. kam., 21 naud. bal.), Deividas Gailius 11 (5 rez. perd.), Simas Galdikas 8.

„Nevėžis“: Viny Okouo 19 (11 atk. kam., 24 naud. bal.), Laurynas Beliauskas 17 (8 rez. perd.), Panagiotis Kalaitzakis 13,, Julius Kazakauskas 10.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūnas“ pralaimėjo autsaideriams

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda šeštadienio vakarą Klaipėdoje nutraukė net keturiolikos pralaimėjimų seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“). Aurimo Jasilionio auklėtiniai rezultatu ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This