Užimtumo tarnyboje sužalotas lankytojas

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Policija praneša apie incidentą, kilusį Klaipėdos užimtumo tarnyboje, buvusioje Darbo biržoje.

Čia antradienį apie 8.30 val. esą apsaugos darbuotojų buvo sumuštas 45 metų vyras. Jo teigimu, vienas iš apsaugininkų sugriebęs rankomis laužė abi jo rankas, kitas bandė atimti telefoną, o trečias rankos alkūne užsmaugęs laužė jo kaklą.

Medikai vyriškiui ligoninėje konstatavo kaklo slankstelio lūžį.

Policija pradėjo tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Užimtumo tarnybos atstovė spaudai Milda Jankauskienė „Atvirai Klaipėdai”  patvirtino, jog toks incidentas uostamiestyje buvo, tačiau teigė, jog konfliktą išprovokavo pats tarnybos lankytojas.

„Žmogus atėjo registruotis, elgėsi neadekvačiai, kėlė sąmyšį ir pavojų kitiems lankytojams, todėl apsaugos darbuotojas pasikvietė kitus savo kolegas, kad jį nuramintų”, –  sakė M. Jankauskienė.

Atstovės spaudai teigimu, ji nežino, kaip incidentas baigėsi, bet tikisi, kad viską išsiaiškins policija. Esą tai ne pirmas panašus atvejas uostamiesčio Užimtumo tarnyboje, todėl tvarką joje palaiko pasamdyti apsaugos firmos darbuotojai.

„Atvira Klaipėda” trečiadienio ryte gavo ir nukentėjusio vyro žmonos Donatos laiškelį. Jame rašoma: „Vakar spalio 22 d. mano vyras nuėjo užsiregistruoti į Užimtumo tarnybos Klaipėdos skyrių, bet deja… Vietoj registracijos su kaklo slankstelio lūžiu atsidūrė ligoninėje, be sveikatos draudimo! Už mokesčių mokėtojų pinigus samdoma apsaugos tarnyba „Komanda” žaloja Lietuvos piliečius. Ačiū Valstybei”.

Šių metų birželį dėl kažko įpykęs lankytojas akmeniu išdaužė uostamiesčio Užimtumo tarnybos langą.

3 Comments

  1. Juokinat

    Kokie jūs žmonės įdomūs. Jeigu ateina klientas kuris pradeda stūgauti viduryje kabineto, nes jam kažkoks lapelis neatsispausdino tai jis vargšelis. Apsauga tikrai persistengė, bet aš dirbu nors ir privačiame sektoriuje žinau ką reiškią agresyvūs klientai. Niekada niekas savęs nepastato į to darbuotojo vietą čia jums ne seimo nariai iš vieno lovio gyvenantys, o paprastas darbuotojas. Gėda lietuviams. Spauda ir televizija visiškas ir totalus mėšlas plaunantis smegenėles.

    Reply
  2. Klaipėda

    Paśalpinis dar kelia triukšma ? Pizdy duot ir per duris

    Reply
    • Nusmukdė žmones, dabar jau nesitveria

      Gerai kad kelia triukšmą, ir ten reikia ir kitu adresu reikia. Nėr čia ko, pigios darbo eksporto valstybėje nuolaidžiauti.
      Specialiai sukurta ilgalaikio skurdinimo politika gimdo degradaciją pasekmės bus dar ne tokios

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This