Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ pratęsė pergalingą seriją

Sportas

Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ iškovojo septintąją pergalę Nacionalinėje krepšinio lygoje. Uostamiesčio komanda šeštadienį išvykoje įveikė Mažeikių „Erelius“ 75:63.

Rungtynės prasidėjo rezultatyviai, komandos keitėsi taikliais metimais. Didžiąją kėlinuko dalį pirmavo Mažeikių „Ereliai“, bet geriau pabaigą sužaidę klaipėdiečiai prisivijo varžovus, o ketvirčio pabaigą vainikavo Herkaus Kumpio dėjimas, kuris leido išlyginti rezultatą (16:16).

Antrąjį kėlinį Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ pradėjo dviem taikliais tritaškiais. Tai klaipėdiečiams leido kiek lengviau jaustis puolime, kas ir matėsi iš žaidimo. 9 taškai buvo didžiausia persvara, kurią turėjo Klaipėdos komanda. Kontroliavę žaidimą antrajame kėlinyje, Tomo Gaidamavičiaus auklėtiniai prieš išeidami į rūbinę turėjo 7 taškų pranašumą (39:32).

Trečiasis kėlinys prasidėjo „Erelių“ spurtu 5:0. Klaipėdiečiai niekaip negalėjo sėkmingai užbaigti atakų, o taškų badas tęsėsi 5 minutes. Bet tada klaipėdiečiai surengė savo mini atkarpą, kurią laimėjo rezultatu 8:2 (39:47). Banguotas žaidimas ir toliau tęsėsi ir nė vienai komandai nepavyko įgyti solidesnės persvaros. Iki trečiojo ketvirčio pabaigos likus žaisti dviems sekundėms, Nojus Mineikis perėmė iš varžovų kamuolį ir taikliu metimu su sirena užbaigė kėlinį (49:44).

Ketvirtąjį ketvirtį abi komandos pradėjo taikliais metimais. Mažeikių „Ereliai“ vis bandė vytis klaipėdiečius, bet gera pastarųjų kova po lenta leido išlaikyti ir didinti pranašumą, kuris po taiklaus Dovydo Romančenkos tritaškio metimo išaugo iki rekordinio 13 taškų (63:50). Vis dėlto „Ereliai“ ginklų nesudėjo ir kėlinio pabaigoje tirpdė susidariusį deficitą, kas ir neleido T. Gaidamavičiaus auklėtiniams atsipalaiduoti. Bet tada iniciatyvos ėmėsi Deividas Rasys, kuris pelnė 5 taškus iš eilės taip nukaldamas savo komandai pergalę (75:63).

Tai buvo septintoji iš eilės Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ pergalė iš eilės.

Klaipėdos komandai šiose rungtynėse nepadėjo Klaidas Metrikis, kuris yra patyręs riešo traumą, ir Matas Vaitkus dėl kojos skausmų.

Statistika

Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“: Deividas Rasys – 18 tšk. (9 atk.kam), Nojus Mineikis – 11 tšk., Lukas Kreišmontas – 11 tšk. (9 atk.kam), Vytautas Šarakauskas – 11 tšk. , Adomas Sideravičius – tšk. (8 atk.kam, 6 rez. perd).

Mažeikių „Ereliai“: Augustinas Venckus – 21 tšk.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūnas-Akvaservis“ nusileido „Šilutei“

Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ ketvirtadienio vakarą namuose rezultatu 83:94 (17:25, 27:22, 22:22, 17:25) nusileido „Šilutei“. Rungtynių pradžioje komandoms nepavyko susikurti pranašumo, bet ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

Sportas

Sirgalių palaikomas „Neptūnas-Akvaservis“ pasiekė ketvirtą pergalę iš eilės

Klaidas Metrikis sužaidė vienas geriausių karjeros rungtynių „7bet-NKL“, o jo vedamas Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“(11-25) iškovojo ketvirtąją pergalę paeiliui. Uostamiesčio krepšininkai šeštadienį ...
2024-02-24
Skaityti daugiau

Sportas

Dublerių mūšyje – 17 taškų skirtumą nubraukusio „Neptūno-Akvaservis“ triumfas sostinėje

Svarbią pergalę „7bet-NKL“ sezone į savo sąskaitą įsirašė Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“. Aštuoniese žaidusi uostamiesčio ekipa šeštadienį išvykoje 89:88 (23:29, 22:26, 28:20, ...
2024-02-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This