Linkėjimai brakonieriams

Politikų tribūna

Audrius Petrošius, Klaipėdos miesto tarybos narys
2019-10-30

Komentarų: 1

Gamtosauga nėra tai, kuo įprastai užsiima miesto Tarybos nariai. Naktį iš antradienio į trečiadienį buvau pakviestas gamtos entuziastų pažiūrėti, kuo pastarieji gyvena.

Su bičiuliais Klaipėdos regione tikrinome įvairius upių ruožus ir ieškojome tinklų, užtveriančių upes bei trikdančių natūralią žuvų migraciją į nerštavietes, ko pasekoje daroma milžiniška žala gamtai ir jos ištekliams. Džiugu, kad grįžome tušti, tačiau nepaisant to, tinklai šiais laikais vis dar egzistuoja ir yra aptinkami, kuo atrodo labai sunku patikėti, kai su tuo nesusiduri asmeniškai.

Kartais žmonės, užsiimantys tokia prevencine veikla, man atrodo tikri fanatai, tačiau iš arčiau susipažinus su jų veikla norisi tik padėkoti jiems – jūs atliekate milžinišką ir itin svarbų darbą. Nežinau, iš kur jūs semiatės jėgų, bet asmeniškai nuoširdžiai jums dėkoju už tą įprastą gyvenimą gyvenančiam žmogui dažnai nematomą darbą!

Brakonieriai, linkėjimai ir jums – jūs esate visuomenės rakštis. Mes stebime jus, todėl anksčiau ar vėliau jūs neabejotinai įkliūsite!

1 Comment

  1. Petrošius

    gatvių duobes lygina, brakonierius gaudo, gatvių ženklus stato ir t.t. O KADA JIS ATSTOVAUJA RINKĖJUS???? Ar tie mažareikšmiai darbeliai yra tarybos nario darbai? Jis dirba populistinius darbus, kuriems dirbti yra miesto specialiai samdomi žmonės. Apie duobes reikia pranešti ne Petrošiui, bet miesto ūkio tvarkymo skyriui, apie brakonierius gamtosaugos specialistams. PETROŠIAU dirbi ne savo darbus, dar pradėk eismą reguliuoti vietoje šviesoforo……………………

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

„Mobingo problema“ savivaldybėje: užteko mokymų?

Sausio viduryje kilęs ažiotažas dėl naujosios Klaipėdos valdančiosios daugumos esą vykdomo mobingo Savivaldybės administracijoje bent jau instituciniame lygyje užsibaigė. Per ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos konservatorių spindesys ir skurdas*

Mūsų miestelio konservatorių spindesys, tiesą sakant, yra apgailėtinas, – sako garsus politologijos profesorius Spyglys. Nes dauguma neva opozicinės Tėvynės sąjungos ...
2024-02-23
Skaityti daugiau

Politika

TS-LKD Klaipėdos skyriaus pirmininku išrinktas Audrius Petrošius

Šeštadienį išrinktas naujas Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos (TS-LKD) Klaipėdos skyriaus pirmininkas. Iš 88 visuotiniame susirinkime dalyvavusių partiečių, vos vienam ...
2024-02-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This