„Neptūnas-Akvaservis“ neįkando „Delikateso“

Sportas

Išvykos rungtynėse Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ ketvirtadienio vakarą antrą iš eilės patyrė pralaimėjimą – šįkart nusileista Joniškio „Delikateso“ ekipai 54:63 (14:18, 12:15, 15:16, 13:14).

Martyno Vainoriaus nuotr.

Komandos rungtynes pradėjo apylygiai, tačiau jau pirmojo kėlinio viduryje po „Delikateso“ krepšininko Airido Giedraičio taiklaus tritaškio metimo, šeimininkai išsiveržė į priekį 10:6. Kitoje atakoje Herkus Kumpys atsakė taip pat taikliu tritaškiu ir atsilikimas sumažėjo iki minimalaus skirtumo. Toli pabėgti šeimininkams neleidę klaipėdiečiai pirmąjį kėlinį vis dėlto pralaimėjo 14:18.

Antrasis kėlinys prasidėjo „Neptūno-Akvaservis“ klaida ir Aisčio Pilausko perimtu kamuoliu ir taikliu dvitaškiu metimu. Pirmuosius kėlinio taškus klaipėdiečiai pelnė tik prasidėjus trečiąjai kėlinio minutei, po taiklaus Deivido Rasio dvitaškio metimo (16:20). Atkakli kova vyko visą kėlinį, tačiau „Delikatesas“ į rūbinę išsinešė 7 taškų pranašumą (33:26).

Trečiasis kėlinys prasidėjo Nojaus Mineikio tritaškiui metimui skrodžiant tinklelį, tačiau jau kitoje atakoje Eimantas Stankevičius atsakė taikliu dvitaškiu, po kurio sekė dar du taiklūs šeimininkų tritaškiai ir jie pradėjo tolti (41:29). Pranašumą Joniškio komanda išlaikė ir po trijų kėlinių (49:41).

Ketvirtąjį rungtynių kėlinį vyko atkakli kova, tačiau klaipėdiečiams nepavyko sumažinti šeimininkų susikrauto pranašumo ir jiems teko pripažinti pralaimėjimą. Šiose rungtynėse „Neptūnas-Akvaservis“ pataikė tik 4 tritaškius iš 26 (15%).

Kitas rungtynes „Neptūnas-Akvaservis“ žais šeštadienį, 15 val., kai namuose priims Kauno „Žalgiris-2“ ekipą.

STATISTIKA

Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“: Nojus Mineikis 14, Klaidas Metrikis 11, Deividas Rasys 7.

Joniškio „Delikatesas“: Andrius Globys 13, Airidas Giedraitis 12, Eimantas Stankevičius 9.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūnas-Akvaservis“ iš Joniškio grįžo su pergale

Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ šeštadienį išvykoje rezultatu 105:100 (21:31, 31:26, 31:30, 22:13) nugalėjo Joniškio „Delikateso“ komandą. Rungtynės prasidėjo atkaklia kova ir įpusėjus ...
2024-03-02
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas-Akvaservis“ nusileido „Šilutei“

Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ ketvirtadienio vakarą namuose rezultatu 83:94 (17:25, 27:22, 22:22, 17:25) nusileido „Šilutei“. Rungtynių pradžioje komandoms nepavyko susikurti pranašumo, bet ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

Sportas

Sirgalių palaikomas „Neptūnas-Akvaservis“ pasiekė ketvirtą pergalę iš eilės

Klaidas Metrikis sužaidė vienas geriausių karjeros rungtynių „7bet-NKL“, o jo vedamas Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“(11-25) iškovojo ketvirtąją pergalę paeiliui. Uostamiesčio krepšininkai šeštadienį ...
2024-02-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This