Sulaikytas iš vyresnių moterų rankines atiminėjęs plėšikas

Kriminalai ir nelaimės

Lapkritį Klaipėdoje buvo užregistruota nemažai pranešimų apie žaibiškas vagystes, kurių metu nepažįstamas vaikinas, prabėgdamas atimdavo rankines iš vyresnio amžiaus moterų. Vien praėjusį savaitgalį buvo užregistruotos net kelios tokio pobūdžio vagystės.

Paprastai ilgapirštį domindavo tik piniginių turinys – pasiėmęs grynuosius pinigus, vaikinas rankinę su kitais daiktais numesdavo nuošaliau ir pasprukdavo. Visos pranešėjos įtariamąjį apibūdindavo kaip apie 175-180 cm. ūgio, apie 25-30 m. amžiaus, liekno kūno sudėjimo.

Policijos pareigūnai, išanalizavę visus turimus pranešimus, susidarė įtariamojo portretą ir ėmėsi aktyvių veiksmų, mieste buvo skirtos papildomos pajėgos įtariamajam surasti. Antradienį, gavus pranešimus, jog panašaus braižo žaibiškos vagystės įvykdytos Rumpiškės ir Mokyklos g.kiemuose, nuolat ryšio priemonėmis tarpusavyje keičiantis informacija, sekdami karštais pėdsakais pareigūnai sulaikė galimai šiuos nusikaltimus įvykdžiusį 26 metų, aštuonis kartus už vagystes ir plėšimus jau teistą vaikiną.

Prie sulaikymo prisidėjo ir vienas iš uostamiesčio policijos rėmėjų – vaikinas matė įtariamąjį bei pareigūnams nurodė, į kurią pusę pastarasis nubėgo.

Pareigūnai prašo piliečius, galimai nukentėjusius nuo šio asmens, susisiekti tel. 870060850.

1 Comment

  1. Antanas

    Šaunuoliai policininkai, va čia tai veikla, o ne važinėjimasis po miesto centrą.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Vyks pratybos „Šventaragio žygis 2024“

Policijos departamentas praneša, jog balandžio 24-25 dienomis Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Klaipėdos ir Marijampolės apskrityse organizuojamos pratybos „Šventaragio žygis 2024“. Pratybų ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Veidai

Specialiosios parengties skyriaus viršininkas: „Kai pradėjau tarnybą vien apsauginis skydas svėrė apie 30 kilogramų"

Lietuvos policijoje yra tik penki Specialiosios parengties skyriai (SPS) – Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio ir Šiaulių apskričių vyriausiuose policijos komisariatuose ...
2024-01-18
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Dėl vagystės sulaikyti du nepilnamečiai ir vienas mažametis

Per praėjusią parą Klaipėdoje užfiksuotos net trys vagystės. Sulaikyti trys įtariamieji nepilnamečiai, du iš jų atsidūrė areštinėje. Ketvirtadienį apie 11 ...
2024-01-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This