Prognozuoja, kad „Neptūnui“ nepavyks atsirevanšuoti „Rytui”

Sportas

Centriniame LKL turo mače vadinamoje sekmadienio dvikovoje, kai Klaipėdos „Neptūnas“ savo namų arenoje priims Vilniaus „Rytą“, lažybininkai pergalę prognozuoja svečiams.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Pirmojo šio sezono susitikimo metu Vilniuje sostinės krepšininkai apgynė savo tvirtovę ir laimėjo 85:75.

„Jie sezoną pradėjo tikrai ne kaip, dabar atrado tą susižaidimą ir žaidžia tikrai žymiai solidžiau. Gerai žaidžia jaunimas, užtikrintai atrodo Gytis Masiulis, Tadas Sedekerskis, savo vaidmenis komandoje atradę visi žaidėjai ir jie žaidžia daug geriau nei sezono pradžioje“, – LKL.lt sakė vilniečių žaidėjas Martynas Echodas.

Jam antrino ir klaipėdiečių atstovas Osvaldas Olisevičius, taip pat teigęs, jog pirmajame ekipų susitikime abi komandos neparodė savo pilno potencialo.

„Situacija gal pasikeitė tuo, kad tada buvo dar tik sezono pradžia, buvome sužaidę tik porą rungtynių. Dabar „Rytas“ jau yra susižaidęs, manau, jų žaidimas tik gėrės ir gėrės, taip pat, kaip ir mūsų“, – pasakojo O. Olisevičius.

Pasak jo, komandai reikėjo laiko apsiprasti su naujo trenerio idėjomis treniruotėse ir rungtynėse.

„Mūsų stiprybės turbūt yra tos, kad pagaliau suradome vienas kitą, pradėjome žaisti komandiškai, geriau vieni kitus pažįstame. Naujas treneris, reikėjo laiko perprasti jo filosofiją, tačiau jau pradėjome suprasti, ko jis iš mūsų nori, tad tas žaidimas ir gerėja“, – LKL.lt sakė uostamiečio ekipos krepšininkas.

Kalbėdamas apie sekmadienio mačą jis teigė, kad žaidžiant prieš vieną stipriausių LKL komandų tikrai labai norisi jai įkąsti ir tai yra papildoma motyvacija.

„Manau, kad ir žiūrovai tą mato, ir mes patys tai jaučiame, kad tai labai svarbios rungtynės. Žaisime namuose, tai atiduosime visas jiems, kad jiems atsirevanšuotume ir kad jie iš Klaipėdos išvažiuotų blogos nuotaikos”, – sakė neptūnietis.

„Mes pralaimėjome Vilniuje, o mūsų tikslas yra kovoti dėl aukštesnių vietų. Laukia tiesioginis varžovas. Raktas į pergalę, nors ir skambės banaliai, yra gynyba. Manau, kad susikursime progas ir užpulsime, bet reikia neutralizuoti jų pagrindinius žaidėjus – Eimantą Bendžių ir Pako Cruzą. Negalime leisti jiems pasijusti gerai, tuomet siekti pergalės bus lengviau. „Rytas“ yra puiki komanda su gera istorija. Ji dabar susiduria su daug spaudimo ir negatyvo iš aplinkinės pusės, bet su tuo tvarkosi. Treneris gerai juos paruošęs, iškovojo dvi pergales prieš „Lokomotiv“. Buvo geros rungtynės prieš „Partizan“, nors ir pralaimėjo. Jie turi savo viziją. Jie atvažiuos kovoti dėl pergalės, turime būti tam pasiruošę kietam žaidimui“, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė kitas „Neptūno” žaidėjas Žygimantas Janavičius.

„Betsafe“ ekspertai spėja, jog pergalę į sostinę išsiveš vilniečiai – jų galimybės vertinamos 56,8 proc.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ kyla į penktąją vietą

Klaipėdos „Neptūno“ pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi. Klaipėdiečiai šeštadienio vakarą namuose rezultatu 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This