Klaipėdoje duris atvers dar du pašto skyriai

Verslas

„Lietuvos paštas“ atsinaujina – klaipėdiečiams ir miesto svečiams netrukus pašto paslaugos bus teikiamos pagal naują koncepciją įrengtuose 2 modernesniuose pašto skyriuose. Pirmas jų lapkričio 28 d. duris atvers prekybos centre „Big“, o gruodžio mėnesį – prekybos centre „Akropolis“.

Modernus pašto skyrius bus atidarytas ir Klaipėdos rajone, prekybos centre „Purmaliai“, pranešė „Lietuvos paštas“.

„Stebime klientų srautus ir jų poreikius, todėl gausiai lankomus, tačiau senos statybos arba mažesnius pašto skyrius keičiame erdvesniais, įrengtais pagal naują koncepciją ir orientuotais į mūsų klientų patogumą. Investicijoms Klaipėdoje iki metų galo esame nusimatę 157 tūkst. Eur: į 195 kv. m pašto skyrių prekybos centre „Big“ investuosime 70 tūkst. Eur, į 95 kv. m pašto skyrių „Akropolyje“ – 69 tūkst., į būsimą 68 kv. m pašto skyrių prekybos centre „Purmaliai“ – 18 tūkst. Eur“, – sako „Lietuvos pašto“ Tinklo direktorius Jonas Sadauskas.

Skelbiama, jog naujuose moderniuose pašto skyriuose bus įrengta daugiau klientų aptarnavimo langelių, suprojektuota patogi laukimo salė, įrengta savitarnos parduotuvė, kurioje klientai gali patys pasirinkti ir įsigyti įvairių atnaujinto asortimento siuntų pakavimo priemonių bei kitų prekių. Be to, siekiant pašto skyriuje sumažinti eiles, įrengta speciali vieta internetinėje savitarnos sistemoje manosiuntos.post.lt suformuotoms ir iš anksto apmokėtoms siuntoms palikti.

Tikimasi, jog šis pokytis teigiamai paveiks ne tik pašto klientus, bet ir darbuotojus: naujose patalpose įrengtos patogesnės darbo vietos, kuriose pašto darbuotojai galės greičiau apdoroti pašto siuntas, o klientų aptarnavimo specialistai dirbs atviresnėje aplinkoje, kad galėtų greičiau pagelbėti salėje esantiems klientams.

Šį rudenį Klaipėdoje jau buvo atidaryti du nauji pašto skyriai: 192 kv. m pašto skyrius Manto g., į kurį investuota 45 tūkst. Eur, ir 108 kv. m pašto skyrius prekybos centre „Studlendas“, į kurį investuota 21 tūkst. Eur.

1 Comment

  1. nagi, nagi

    Senamiesčio paštas uždarytas, Centrinis paštas uždarytas (abu juos Lietuvos paštas turėjo nuosavybės teise), vietoj jo – Manto gatvėje kur mokama už nuomą argi ne? BIG – taip pat, Akropolyje irgi. Studlende paštas veikė, taigi nėra iš nauj atidarytas. Melas. O kur dingo pašto dėžutės prie Klaipėdos universiteto H. Manto gatvėje ir kitur?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Klaipėdoje vyks Didžioji sodinukų mugė

Balandžio 20 d. prie Klaipėdos „Akropolio“ vyks Didžioji sodinukų mugė. „Pandemijos metu daug kas įsigijo sodybas, ėmė puoselėti seniau turimas, ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Verslas

Gero maisto festivalyje - be pirkėjų antplūdžio

Nors plačiai išreklamuotame vadinamajame gero maisto festivalyje, šeštadienį vykstančiame Klaipėdos „Akropolyje,” išties buvo galima rasti rečiau sutinkamų produktų, bent jau ...
2024-04-06
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Paštu apsimetantys sukčiai masiškai atakuoja mobiliojo ryšio vartotojus

Daugiau nei 6500 pranešimų iš gyventojų vien tik per kovo mėnesį. Ir per pusę tūkstančio užblokuotų nuorodų per beveik metų ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This