BIG’ą pakeitė „Molas”

Verslas

Pranešama, kad Klaipėdoje vietoj nuo 2004 metų Taikos pr. veikusio prekybos centro BIG, po renovacijos pasikeitusia išvaizda ir nauju pavadinimu duris atvėrė „Molas“.

Skelbiama, jog investavus 2 mln. eurų naujai modernizuotose erdvėse atsidarė ne tik iki tol Klaipėdoje nebuvę prekės ženklai, bet ir restoranai. Pokyčių imtasi, stebint kintantį klaipėdiečių gyvenimą. Atidarymo metu klaipėdiečiams koncertavo šiuo metu ant populiarumo bangos esantis Vidas Bareikis.

Organizatorių nuotr.

Pasikeitimą, pasak Klaipėdos prekybos centro „Molas“ valdytojos Viktorijos Praleikienės, paskatino noras iš esmės atnaujinti prieš 15 metų pastatytą prekybos centrą, žengti koja kojon su šiandiena.

„Pavadinimo kaita – lyg natūralus žingsnis suteikti prekybos centrui identitetą, išskiriant „Molą“ iš kitų prekybos centrų. O taip pat manome, kad Molo pavadinimas turi puikią sąsają su Klaipėda ir jūra. Sieksime, kad šis prekybos centras taptų dar artimesnis šiam miestui ir jo gyventojams“, – pranešime spaudai cituojama V. Praleikienė.

Kilometras naujų LED šviestuvų ir nauji prekės ženklai   

Skelbiama, jog prekybos centro atidarymas pristatė ne tik naują šio centro pavadinimą, bet ir dar ryškesnį prekybos centro fasadą. Centro fasado ir vidaus apšvietimui panaudota net 1 km naujų LED šviestuvų.

„Įdiegtas energiją tausojantis apšvietimas bei teigiami pokyčiai padėjo pritraukti 15 naujų parduotuvių ir restoranų”, – rašoma pranešime spaudai.  

V. Praleikienė džiaugiasi, kad sėkminga modernizacija padėjo į Klaipėdą pritraukti iki tol nebuvusią ir garsią „Denimdream outlet“ išparduotuvę. Naujai duris atvėrė „Salamander“, „Rieker“, „Krinona“, „Persicco“, „Riposso“ parduotuvės.

Organizatorių nuotr.

„Džiaugiamės nuo šiol turėdami didžiausią Klaipėdoje „Vynotekos“ parduotuvę. „Molas“ lankytojai galės pasimėgauti ypač populiaraus restorano „Grill London“ patiekalais, azijietiškos virtuvės mėgėjai galės ragauti „Sushi Express“ patiekalų, be to, miestiečiai galės patogiai pasinaudoti Lietuvos pašto paslaugomis. Mamos ras itališkų prekių vaikams, o atsinaujinusios „Gerduva“ ir „Imperija“ padės papuošti švenčių stalą. Prekybos centro lankytojai užsukę pas mus ras net 51 proc. atsinaujinusių parduotuvių, o jau pavasarį prekybos centre įsikurs nauja kepyklėlė ir dar 4 naujos parduotuvės“ – naujienas vardijo „Molas“ valdytoja V. Praleikienė.

Sėkminga darbų pabaiga pažymėta įsimintinu Vido Bareikio koncertu ir kelias dienas trukusiomis pramogomis.

Klaipėdiečiams padovanoti įvairiaspalviai fejerverkai, net 5000 prizų, didžiulis šventinis tortas bei madų šou, kurį išskirtinai Klaipėdai paruošė modelių agentūros „Catwalk“ vadovė Ernesta Elzbergaitė.

INFORMACIJA 

20 tūkst. kv.m. ploto prekybos centrą, kuris duris lankytojams atvėrė 2004 m. bei kuriame veikia beveik 100 nuomininkų, tokių kaip Rimi, Sportdirect, Sportland, Takko fashion, CCC ir kiti, 2018 metų liepos mėn. įsigijo olandų privataus kapitalo fondo įmonių grupė „Westerwijk Group“, šiuo metu valdanti Vilniuje prekybos ir biurų kompleksą „Domus galerija“, prekybos centrą Kaune „Molas“, prekybos pastatus sostinės Ukmergės gatvėje ir kt.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Pagal Integrity PR pranešimą

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas

Švyturių metus Klaipėdoje pradėjo Baltojo švyturio pasakojimas 

Klaipėdos savivaldybė kartu su kultūros centru Žvejų rūmais šeštadienio vakarą miestiečius kvietė į pajūrį: prie Šiaurinio molo buvo galima klausytis ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Laisvę švęsti kviečia ant molo

Lietuvos valstybės atkūrimo dienos išvakarėse, ketvirtadienį, 19 val., Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija miestiečius ir miesto svečius kviečia susitikti prie ...
2024-02-15
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Bangolaužių rekonstrukcija - finišo link

Įgyvendinant Klaipėdos uosto bangolaužių rekonstrukcijos projektą, netrukus prasidės povandeninės inkaravimo sistemos bei likusios dalies povandeninės sienutės įrengimo darbai. Artimiausiu metu ...
2023-07-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This