Padangos Klaipėdos didžiųjų atliekų aikštelėse vėl priimamos

Miestas

Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras (KRATC) praneša, kad nuo gruodžio 2 dienos į jo administruojamas Klaipėdos miesto didžiųjų atliekų aikšteles vėl galima atiduoti nebereikalingas padangas.

Iš vieno klaipėdiečio per metus priimamos 5 naudotos padangos.

Klaipėdos miesto aikštelės įsikūrusios Šiaurės pr. 30, Tilžės g. 66A, Plieno g. 13. Aikštelės dirba I-VI nuo 9 iki 19 val.

Padangas taip pat galima atiduoti padangų pardavėjams, servisams, jei juose įsigyjamos ir keičiamos padangos. UAB „Toksika“ (tel. (8 46) 24 10 27), UAB „Žalvaris“ (tel. (8 46) 340 248) bei kitos licencijuotos įmonės priima padangas neribotais kiekiais, bet ši paslauga mokama. Juridiniai asmenys padangų atliekas privalo atiduoti jas tvarkančiai įmonei pagal padangų atliekų perdirbimo ir panaudojimo rašytinę sutartį.

Už kiekvieną ne vietoje išmestą padangą gali tekti sumokėti baudą nuo 30 iki 90 eurų, o už aplinkai padarytą žalą dar papildomai atlyginti 44 eurus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Aplinkosauga

Neteisingai rūšiuojantys atliekas gali sulaukti baudų 

Klaipėdos savivaldybės viešosios tvarkos skyriaus ir Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro (KRATC) inspektoriai pradėjo aplinkosauginius reidus – tikrinama, ar klaipėdiečiai ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Aplinkosauga, Svarbu

Klaipėda pagaliau pradeda rūšiuoti maisto atliekas

Vėluodama keturis mėnesius Klaipėda pradeda maisto atliekų rūšiavimą – antradienį surengta oficiali tam skirta šalia Dumpių sąvartyno pastatytos linijos atidarymo ...
2024-04-02
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Kur nemokamai palikti naudotas padangas?

Jei perkate naujas padangas parduotuvėje ar servise, ten galite nemokamai atiduoti ir senąsias. Tik turi atitikti perkamų-paliekamų padangų kiekis ir ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This