Klaipėdos lėlių teatre vėl apsigyvens Kalėdų Senelis

Kultūra

Klaipėdos lėlių teatras praneša, kad šventiniam laikotarpiui jame tradiciškai apsigyvens Kalėdų Senelis, kuris duris į savo namelį atvers jau gruodžio 7 d.

Pirmą kartą Kalėdų Senelis į Klaipėdos lėlių teatrą atvyko daugiau nei prieš 10 metų – vaikai kartu su Seneliu rašė laiškus, linkėjimus, kūrė rankdarbius, šnekučiavosi. Tada teatras buvo įsikūręs mažame fachverkiniame namelyje Vežėjų g. 4.

Dabar teatras pagrindinę veiklą vykdo naujose patalpose Turgaus g. 9. Čia jau antrus metus įsikurs ir Kalėdų Senelis. Anot teatro pranešimo, didesnė erdvė leidžia turėti dar didesnes galimybes: aukštos lubos leidžia priimti drąsesnius scenografinius sprendimus, didesnis plotas – vaikams susitikimo metu aktyviau pajudėti, atlikti užduotis, kitaip pašėlioti.

Kokia bus šių metų tema, teatras dar neatskleidžia.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Klaipėdos lėlių teatre - šokio premjera suaugusiems

Kovo 21, 22, 23 d. Klaipėdos lėlių teatre vyks šokio ir šešėlių monospektaklio suaugusiesiems premjera „Kontūrai“. Tai – Klaipėdos lėlių ...
2024-03-18
Skaityti daugiau

Kultūra

Klaipėdos lėlininkus nudžiugino mažųjų vokietukų smalsumas

Praėjusią savaitę Niurnberge (Vokietijoje) vykusiame XIII tarptautiniame vaikų teatrų festivalis „Panoptikum“ dalyvavo Klaipėdos lėlių teatras. Be lietuvių šiemet festivalio programoje ...
2024-02-13
Skaityti daugiau

Kultūra

Savaitgalį klaipėdiečiai kviečiami į Lėlių teatro spektaklius bei parodos atidarymą

Pirmąjį vasario savaitgalį Klaipėdos lėlių teatras kviečia pasitikti drauge. Teatre – ne tik pamėgti repertuariniai spektakliai, bet ir parodos atidarymas. ...
2024-02-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This