Dėl Karaliaus Mindaugo taurės vėl kovos Klaipėdoje

Sportas

Lietuvos krepšinio lyga pranešė, kad 2020-ųjų Citadele Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketverto varžybos bus surengtos  Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Renginys čia vyks kitų metų vasario 15-16 dienomis.

Iš sostinės estafetę perimantis uostamiestis turnyro finalo ketvertą jau rengė prieš porą metų. Tiesa, tuomet Klaipėdos „Neptūnas“ netikėtai neperlipo ketvirtfinalio barjero (nusileido „Dzūkijai”) ir finalo ketverto kovos liko be namų komandos.

Lietuvos krepšinio lygos generalinis direktorius Romualdas Brazauskas teigė, jog sprendimas finalo ketvertą grąžinti į uostamiestį gimė natūraliai.

„Žinoma, iš pradžių tarp variantų buvo ne vienas miestas – galvojome ir apie Vilnių, ir Kauną, taip pat Panevėžį bei Šiaulius. Kiekvienas miestas turi savo niuansų, o mes siekėme atsižvelgti į daugelį veiksnių – kiek sirgaliams ir komandoms bus patogi logistika, apgyvendinimo sąlygos, kokios arenų galimybės. Iš visų variantų tinkamiausias buvo būtent Klaipėdos – miestas jau įrodė, kad gali priimti pačios aukščiausios kokybės renginius. 2019–ųjų finalo ketvertas buvo pripažintas metų sporto renginiu, tad žiūrėdami į artėjančius metus, sau kartelę kelsime tik dar aukščiau”, – cituojama R. Brazauskas.

Šiuo metu jau prasidėję Citadele Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinaliai. Juose Kauno „Žalgiris“ rungiasi su „Šiauliais“, Vilniaus „Rytas“ su Utenos „Juventus“, „Neptūnas“ su Alytaus „Sintek-Dzūkija“, o Panevėžio „Lietkabelis“ – su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.

Visi finalo ketverto dalyviai galutinai paaiškės vasario 12 dieną, po paskutiniųjų ketvirtfinalio rungtynių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Klaipėdos „Švyturio“ arenos komandoje – žinomas virtuvės šefas

Didžiausia uostamiesčio renginių erdvė stiprina pajėgas – nuo kovo „Švyturio“ arenai talkina garsaus šalies šefo Roko Galvono vadovaujama „Roko virtuvė“. ...
2024-03-04
Skaityti daugiau

Verslas

„Švyturio“ arenoje vyks mugė „Design for life“

Klaipėdos „Švyturio“ arenoje balandžio 6 dieną šalies dizaineriai, mados kūrėjai, juvelyrai ir grožio prekių gamintojai susiburs mados ir grožio mugėje ...
2024-02-28
Skaityti daugiau

ELTA, Fotoreportažai

Lietuvai „Eurovizijoje“ šiais metais atstovaus Silvester Belt

68-ajame „Eurovizijos“ dainų konkurse Švedijoje gegužę Lietuvai atstovaus atlikėjas Silvester Belt su daina „Luktelk“. Tai paaiškėjo šeštadienio vakarą Klaipėdoje, „Švyturio“ ...
2024-02-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This